Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av dokument

Auktoriserad översättning av dokument online

Behöver du en auktoriserad (stämplad) översättning av ett dokument? Vi kan hjälpa dig, vi utför snabb och effektiv auktoriserad översättning av dokument direkt online. Våra kunder är typiskt advokatkontor, juridiska avdelningar på företag, myndigheter och men också privat personer.

För en snabb offert klicka på PRISKALKYLATOR och ladda upp dokumentet i vår portal. Du får en offert inom 60 s och ofta kan vi leverera en auktoriserad översättning av ditt dokument inom 24 timmar.

När behöver du en auktoriserad översättning av ditt dokument?

All dokument som är utställda av en myndighet och som skall bevisa något måste översättas av en auktoriserad översättare. Det kan vara ett pass för att visa var du är medborgare, en räkning eller personbevis för att visa var du bor eller en dom för att visa din legala status - gift, skild, begått ett brott eller ett betyg för att visa att du genomfört viss utbildning.

Vad är en auktoriserad översättning?

En auktoriserad översättning är en översättning gjord av en översättare som kvalitetskontrollerats av en extern resurs. Dvs. det är inte vi som översättningsbyrå som auktoriserar våra översättare utan det är i Sverige Kammarkollegiet. I andra länder är det andra organisationer, i Norge Handelshögskolan i Bergen, i Tyskland, Frankrike domstolarna, i Polen, Spanien, Rumänien Justitiedepartementet och i de anglosaxiska länderna fristående organisationer som också organiserar översättare.

Auktoriserad dokumentöversättning mellan 25 språk

Vi hanterar auktoriserad dokumentöversättning mellan de 25 största språken direkt online. Språk som vi ofta arbetar med men där du inte kan beställa online utan måste sända dokumentet över email är typiskt estniska, lettiska, litauiska och språken från balkan; albanska,bosniska, kroatiska och serbiska.

För mer information om auktoriserad översättning av dokument se:

Kvalitetsgaranti

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Vår garanti innebär också att om något blivit fel så rättar vi naturligtvis det utan extra kostnad.

Sekretess och GDPR

All vår personal är bunden av sekretessavtal så dina dokument är säkra hos oss. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. Vi följer också strikt rekommendationerna i ISO 27001 som är den standard som definierar informationssäkerhet.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Du når oss på e-post dygnet runt.

The Native Translator är en professionell översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, vi är certifierade enligt ISO17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>