Översätta personbevis The Native Translator

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Behöver du översätta ett personbevis?

Auktoriserad översättning av personbevis och andra juridiska och finansiella dokument ISO 17100

Personbevis och andra officiella handlingar skall alltid översättas av en auktoriserad översättare. En översättning av ett personbevis gjord av en vanlig facköversättare accepteras inte av myndigheter, skolor eller universitet och oftast inte heller av en privat arbetsgivare. Auktorisationen ger dokumentet en officiell kvalitetsstämpel.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning av officiella dokument och vi utför auktoriserad översättning av personliga dokument som personbevis, vigselbevis, domar, betyg men också andra typer av juridiska och finansiella dokument och detta direkt över internet. Vi är ett effektivt alternativ till traditionella översättningsbyråer då vi tack vare att vi är helt internetbaserade kan leverera samma samma kvalitet både snabbare och billigare.

Certifierad översättningsbyrå din kvalitetsgaranti ISO 17100

Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet som är den myndighet som auktoriserar översättare i Sverige men vi använder också översättare som auktoriserats av motsvarande myndighet eller organisation utomlands. Vi eftersträvar alltid att använda översättare som är auktoriserade i mottagarlandet och detta för att översättningen inte också skall stämplas hos notarius publicus och du sparar förutom tid därmed också en kostnad på ca 350-500 kr. Som översättningsbyrå är vi certifierade enligt ISO 17100.

Auktoriserad översättning av personbevis till 25 språk - leverans inom ett dygn

Via vår hemsida kan du ladda upp en skannad kopia av ditt personbevis och få en offert direkt i vår portal, det tar mindre än en minut och kan göras anonymt. Själva översättningen tar normalt 1 dag för ett 1-2 sidors dokument. Vi levererar en PDF fil med det översatta dokumentet stämplat och klart och behöver du ett original så kommer det med posten oftast inom 2-5 dagar.

Sekretess och GDPR är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. 

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning av ditt personbevis, klicka på PRISKALKYLATOR. För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för företag specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>