The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning av texter och dokument, du kan beställa direkt online.

Kvalitetssäkrad översättning och auktoriserad översättning av dokument och texter inom juridik, finans, medicin och teknik.

Behöver du översätta ett dokument, ett utdrag ur bolagsregistret, en dom, vigselbevis eller? The Native Translator utför kvalificerad översättning och auktoriserad översättning av alla typer av dokument och texter. Våra översättare är universitetsutbildade med minst 5 års erfarenhet som professionella översättare på fulltid och översätter alltid till sitt modersmål. Detta och vår ISO17100 kvalitetscertifiering är din garanti för att kvaliteten på de texter och dokument vi översätter håller en mycket hög standard. Översättare som översätter specialiserade texter och dokument inom medicin, juridik, teknik eller finans har dessutom utbildning eller arbetserfarenhet inom respektive fackområde en förutsättning för en kvalitativ översättning av ditt dokument. Vi översätter bl.a. följande typer av dokument: Födelseattester, bouppteckningar, domar, skilsmässo- eller äktenskapsbevis, personbevis eller betyg och diplom för högre utbildning men också tekniska dokument som manualer, medicinska texter och dokument t.ex. avhandlingar, artiklar mm.

Behöver du en auktoriserad översättning av ditt dokument?

En auktoriserad översättning av ett dokument utförs av en auktoriserad translator. En auktoriserad translator har blivit godkänd efter prov hos Kammarkollegiet eller motsvarande myndighet eller organisation i utlandet. Translatorn har en personlig stämpel som översättningen stämplas med alternativt skriver en deklaration på dokumentet, förfarandet varierar från land till land. En auktoriserad översättning av dokument kan behövas när översättningen ska användas i ett officiellt sammanhang, som till exempel en ansökan till ett universitet utomlands, en bouppteckning, visumansökan eller i en rättsprocess.

Kvalitetssäkrad översättning av dokument till fler 100 språk

The Native Translator är kvalitetscertifierade enligt normen ISO17100. Vårt arbete kontrolleras vartannat år av certifierande myndighet för att säkra att vi lever upp till kraven i vår certifiering, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vi lägger mycket stor vikt vid översättningarnas kvalitet, och som en av de ledande globala översättningsbyråerna har vi möjlighet att arbeta med de bästa översättarna i branschen.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Vad kostar det att översätta ett dokument?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en facköversättning eller auktoriserad översättning av ditt dokument. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning av dokument direkt över internet.