Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av pass online

Auktoriserad översättning av pass mellan 30 språk online

Om du snabbt behöver en auktoriserad översättning av ditt pass så har du kommit rätt. Med över 1 000 certifierade och auktoriserade översättare så kan vi hjälpa dig med att snabbt översätta dina dokument oavsett om det gäller ett pass eller något annat dokument och det ofta inom 24 timmar.

Auktoriserad översättning online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning av t.ex. domar, avtal, betyg, registerutdrag, pass etc. Kom ihåg att officiella dokument som pass alltid skall översättas av en auktoriserad ellr certifierad översättare.

Detta får du när du beställer en auktoriserad översättning av ditt pass hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av ditt pass. En översättning där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. 

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta ditt pass

Ladda upp ditt pass direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>