Översättning av adoptionshandlingar

Översättning av adoptionshandlingar ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

Auktoriserad översättning av adoptionshandlingar snabbt och effektivt direkt online

The Native Translator kan hjälpa dig med en auktoriserad översättning av adoptionshandlingar direkt online. Skanna in det/de dokument du behöver översätta och ladda upp det i vår portal. Du anger källspråk och målspråk, väljer juridisk översättning och om nödvändigt auktoriserad. På under 1 minut så har du information om både pris och förväntad leveranstid. Om språkkombinationen inte är tillgängligt i vår portal ber vi dig att sända oss dokumentet över e-post detsamma gäller om det är ett mycket stort material då vi säkert kan erbjuda bättre pris när vi hanterar det manuellt.

Vi är specialister på översättning av adoptionshandlingar

Att översätta adoptionshandlingar är om något ett förtroendeuppdrag. De flesta stora europeiska organisationer som arbetar med adoptioner använder våra tjänster bland annat Adoptionscentrum i Sverige, Save The Children i Finland och Verdens Barn i Norge. Vi översätter personbevis, pass, familjeutredningar, uppföljningsrapporter mm.

En juridisk översättningsbyrå med rätt kompetens

The Native Translator har de resurser och den kompetens som krävs även för komplexa uppdrag. Vi har tillhandahållit juridiska översättningar till multinationella företag, domstolar och advokatkontor globalt sedan 2005. Våra facköversättare och translatorer jobbar i enlighet med Kammarkollegiets "God Translatorsed" och under sträng sekretess.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Juridisk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards.

Hur mycket kostar en översättning av adoptionshandlingar?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning av dina adoptionshandlingar. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver dokument översatta av en juridisk facköversättare eller auktoriserad translator så är vi en pålitlig partner som kan täcka hela ditt behov av juridiska språktjänster. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning av adoptionshandlingar direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>