Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning av avtal till engelska

Vi är specialiserade på översättning av bland annat avtal till engelska

The Native Translator är en ISO kvalitetscertifierad juridisk översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av avtal, domar, kontrakt, yttranden och andra juridiska texter och dokument till engelska. Med kundens behov som utgångspunkt levererar vi kvalitetssäkrade juridiska facköversättningar och auktoriserade översättningar från svenska och över 50 andra språk till engelska. Vi är en välrenommerad samarbetspartner och hjälper idag många advokatbyråer, multinationella företag men också privatpersoner med kvalificerade översättningar.

När krävs det att en auktoriserad översättare översätter mitt avtal?

När mottagaren av ditt dokument är en domstol, myndighet eller motsvarande så kan du utgår från att det finns krav på att dokumentet skall vara översatt av en auktoriserad översättare. Om du behöver översätta ett avtal till engelska och det är översatt av en auktoriserad översättare så har det samma juridiska giltighet som originaldokumentet.

Våra översättare kan juridik och har engelska som modersmål

Den facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag kommer att vara väl insatt i juridisk terminologi, ha omfattande erfarenhet och kompetens inom juridik och även gedigen juridisk utbildning. Dessutom har han eller hon goda kunskaper om rättsystemen i både Sverige och mottagarlandet och har naturligtvis engelska som modersmål. För den här typen av uppdrag använder vi alltid översättare som är auktoriserade i Australien, Canada, Storbritanien eller USA beroende på var översättningen skall användas.

Översättning av avtal med kvalitetsgaranti ISO 17100 och 20771

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar till engelska.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det. Vi följer riktlinjerna i ISO 27001 som definierar kraven omkring informationssäkerhet.

Här kan du beställa översättning av ett avtal till engelska eller få mer information:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument till engelska direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla juridisk facköversättning och auktoriserad översättning till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>