Auktoriserad översättning av betyg

Auktoriserad översättning av betyg

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning av betyg direkt online snabbt och bekvämt ofta inom 24 timmar

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg, en översättning som accepteras av skolor och universitet över hela världen. Översättningen är stämplad med översättarens sigill alternativt så har översättningen en påskrift av den auktoriserade eller certifierade översättaren som bekräftar att det är en korrekt översättning (beroende på språkkombination och land).

Vi är världsledande på auktoriserad översättning av betyg och intyg och det till mer än 30 språk

Ladda upp en skannad kopia av ditt betyg i vår portal, du får omgående en offert, det tar mindre en 60 sekunder. Vi är mycket snabba och kan ofta leverera en översättning av ditt betyg inom 24 timmar med samma formatering som original dokumentet, har du beställt ett original så kommer detta med posten inom 3-6 dagar.

Auktoriserad översättning av betyg till engelska och 30 andra språk för studier utomlands.

Om du skall använda din betygsöversättning till att söka studieplats utomlands så skall översättningen vara auktoriserad eller certifierad dvs. översättningen skall vara gjord av en professionell översättare som genomgått ett kompetens prov för att bevisa sin duglighet. Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige eller av motsvarande myndighet eller organisation i det land där du skall använda översättningen.

Mer information om auktoriserad översättning av högstadiebetyg:

Kvalitetssäkrad översättning av betyg ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer den nya normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning av ett betyg?

Ladda upp en PDF eller en tydlig skan av ditt betygt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt betyg. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

Du når oss på e-post dygnet runt alla dagar.

The Native Translator är en professionell global översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och certifierade enligt ISO 17100.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>