[Translate to Svenska:] Header Globale Dienstleistungen

Global översättningsbyrå

The Native Translator är en global översättningsbyrå och en del av The Translator Group. Med totalt över 60 webbplatser över hela världen som erbjuder våra översättningstjänster och över 5 000 professionella översättare är vi världsledande på kvalitetsöversättning levererad direkt online.

Under 2019 förväntar vi oss att ha en lokal närvaro på över 40 marknader, med vår hemsida tillgänglig på 25 språk. Vi kommer i samband med detta att expandera så att vi kan erbjuda översättning till och från över 40 språk online. Vi översätter redan idag mellan mellan över 140 språk genom vår företagstjänst Opens external link in new windowThe Business Translator.

Om du behöver översätta till/från eller mellan språk som inte finns på vår lista under "språk", kan du kontakta oss på e-post, du får inom någon timme besked på hur mycket det kostar och när vi kan leverera din översättning.

Det är mycket viktigt för oss att vara "lokala". Att vara lokal är vad översättning handlar om. Att kunna ta tag i tonen och innebörden av ett dokument eller en text och göra den tillgänglig för en affärspartner eller kund på andra sidan jordklotet, och därigenom sammanföra människor och skapa förståelse, affärsmöjligheter och välstånd.