Översättning av kontrakt The Native Translator

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk facköversättning av kontrakt ISO 17100

Översättning av kontrakt - juridisk facköversättning online

The Native Translator utför auktoriserad översättning och juridisk facköversättning av kontrakt och i stort sett alla typer av dokument och texter. Våra erfarna översättare har djup kunskap om juridisk terminologi och branschspecifika krav för att säkerställa att dina dokument är korrekt översatta och juridiskt bindande.

Vi är ett effektivt alternativ till mer traditionella översättningsbyråer då vi erbjuder samma professionella översättningstjänster men väsentligt billigare tack vare att vår verksamhet är huvudsakligen internetbaserad.

Översättning av kontrakt och avtal till 30 språk

Våra översättare är universitetsutbildade med minimum 5 års erfarenhet som översättare på heltid. De har utöver gedigna språkkunskaper djupgående kompetens inom juridik och översätter självklart endast till sitt modersmål. Vi översätter kontrak och avtal mellan 30 språk bland dem svenska, danska, engelska, arabiska, franska, italienska, kinesiska, nederländska, norska, spanska, tyska, ryska m.fl.

Auktoriserad översättning av kontrakt och avtal

Kontrakt och avtal måste i vissa situationer översättas av en auktoriserad översättare. Översättningen blir då bestyrkt av en auktoriserad translator. En auktoriserad translator är en av Kammarkollegiet, eller motsvarande organisation i utlandet, auktoriserad översättare. I juridisk mening innebär detta att översättningen är likvärdig originalhandlingen. Denna typ av översättning är mest vanlig när det gäller domar, intyg, betyg, personhandlingar och liknande.

Varför välja The Native Translator för översättning av kontrakt?

  • Auktoriserade översättare: Våra översättare är auktoriserade och har gedigen erfarenhet av juridisk översättning. De förstår den rättsliga komplexiteten i kontrakt och avtal.

  • Säkerhet och konfidentialitet: Vi tar sekretess på största allvar och använder säkra processer för att skydda dina dokument och uppgifter.

  • Snabb och tillförlitlig service: Vi förstår att tid är värdefullt inom juridiken. Vi arbetar effektivt för att leverera översättningar inom angivna tidsramar.

  • Branschanpassade översättningar: Våra översättare har specialistkunskaper och anpassar översättningen efter din specifika bransch och målgrupp.

  • Alla typer av dokument: Vi översätter inte bara kontrakt och avtal utan även en rad andra juridiska dokument, inklusive domslut, registerdokument, rättegångshandlingar och mer.

ISO 17100 branschspecifik kvalitetscertifiering

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Våra servrar är SSL säkrade och vi följer riktlinjerna i GDPR och ISO 27001 som reglerar informationssäkerhet.

Behöver du mer information eller önskar du en offert?

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt kontrakt direkt i vår portal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla juridisk kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>