Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av skilsmässodomar till 25 språk direkt online

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av en skilsmässodom

The Native Translator utför auktoriserad översättning av personliga dokument och handlingar bl.a. skilsmässodomar. Våra översättare är i Sverige auktoriserade översättare men vi använder också översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas därför att då behöver inte översättningen notariseras av Notarius Publicus.

Vi använder alltid översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas

Om du skall använda översättningen av din skilsmässodom i t.ex. Tyskland och översättningen görs av en i Sverige auktoriserad översättare så måste översättningen notariseras av Notarius Publicus. Notariseringen bekräftar endast att översättaren är auktoriserad i Sverige, det är inget kvalitetsintyg eller bevis på att översättningen är korrekt. Vii använder därför alltid översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du skall slippa kostnaden och besväret med att sända översättningen för notarisering. Den översättning du mottar från oss är klar att använda!

Så här går det till

Du väljer källspråk och målspråk i vår översättningsportal och sedan inom vilket ämnesområde översättningen gäller. Skall du översätta en skilsmässodom så väljer du juridik. Du laddar upp en skannad kopia av dokumentet i portalen och väljer auktoriserad översättning med papperskopia. Inom en minut har du en offert, allt sker direkt online, din översättning levererar vi som oftast redan i morgon!

Vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning av din skilsmässodom inom 24 timmar

Ofta kan vi leverera inom 24 timmar, vi sänder en PDF kopia av den auktoriserade översättningen via e-post och inom 2-5 dagar kommer ditt original med vanlig post. Både PDF-kopian och originalet är stämplat av översättaren alternativt, om den är gjord av en översättare som är auktoriserade t.ex. i de engelsktalande länderna så medföljer ett följebrev som bekräftar översättningens korrekthet. För översättningar som skall användas i Sverige använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med dig som uppdragsgivare. Vi följer riktlinjerna i ISO 27001 som definierar kraven omkring informationssäkerhet.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av din skilsmässdom till över 25 språk, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en professionell global juridisk översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, vi är certifierade enligt både ISO 17100 och i Nord Amerika CAN/CGSB 131.10.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>