The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Garanterat högsta kvalitet!

Vi är en ledande certifierad översättningsbyrå som arbetar med certifierade och juridiskt giltiga översättningar. Därför jobbar vi ständigt med att säkerställa kvaliteten på våra tjänster – och vår personal.

Ett mycket kvalificerat team

Alla våra översättare har minst universitetsexamen på kandidatnivå och många till och med ännu högre. Det innebär att de har mycket goda kunskaper i ditt språk, breda expertkunskaper och en generellt god utbildningsnivå. Vilket är en förutsättning för att kunna göra översättningar av högsta kvalitet.

Rätt översättare för varje ämne

Du kan vara säker på att vi alltid väljer en översättare som är välutbildad inom ditt ämne. Oavsett om det handlar om Opens internal link in current windowjuridik/patent, Opens internal link in current windowmedicin, Opens internal link in current windowfinans, Opens internal link in current windowmarknadsföring/PR,Opens internal link in current window IT/teknologi/teknik eller Opens internal link in current windowturism. I vårt översättningsteam ingår också bland annat professionella jurister, läkare, ingenjörer och ekonomer inom alla språk.

När vi tar in nya översättare i vårt team lägger vi stor vikt vid deras utbildning, yrkeskarriär, erfarenhet och referenser. Alla våra översättares arbete övervakas också kontinuerligt för att säkerställa att de levererar snabba, högkvalitativa översättningar som gör våra kunder nöjda. Våra översättare har minimum en universitetsutbildning och minimum 3 års erfarenhet som översättare.

Vad är en bra översättning?

En översatt text ska återspegla betydelsen och tonen i originaldokumentet – den ska vara som en spegelbild i ett nytt språk. Det är onekligen en utmaning att utöver innehållet även översätta ”känslan” och betydelsen i dokumentet. Bara de som har språket som sitt modersmål och dessutom mycket goda kunskaper i textens originalspråk och ämne kan klara av detta.

Som enOpens internal link in current window certifierad översättningsbyrå garanterar vi högsta kvalitet. Att du är nöjd är av största betydelse för oss. Så om du av någon anledning är missnöjd med din översättning, kommer vi att översätta din text igen från början till slut. Samtidigt kan det vara på sin plats att påpeka att ingen översättning kan bli bättre än den ursprungliga texten.

Få ett personligt kostnadsförslag