Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av E-mail

Öka din omsättning – stärk ditt kontaktnät.

Att ha en flerspråkig verksamhet innebär att du behöver skicka och ta emot e-post på främmande språk. Du kan välja att översätta din e-postkorrespondens själv, eller så kan du spara tid och beställa professionella översättningar – så att din affärspartner utomlands förstår precis vad du menar.

Du mailar helt enkelt ditt e-postmeddelande till oss vilket innebär att en professionell översättare snabbt översätter din text. Vi finns också till hands för att hjälpa dig att översätta icke-specialiserade vanliga dokument, som till exempel brev, tal eller andra typer av allmän information som du kan behöva.

10 fördelar med att låta TNT översätta din e-post:

  1. Ett enkelt sätt att totalt övervinna och bryta alla språkbarriärer. Du slipper missförstånd och kan öka din omsättning.
  2. Lättare att etablera din verksamhet i andra länder.
  3. Hög kvalitet på översättningarna – TNT har ett strikt kontrollsystem och arbetar enbart med professionella översättare som är flytande på källspråket och översätter till sitt modersmål. Vi erbjuder även specialiserade översättare, exempelvis översättare som dessutom är civilingenjörer, jurister.
  4. Eliminerar kulturella misstag, översättaren översätter med de kulturella faktorerna i åtanke.
  5. Översättningen görs av en översättare som har gedigen internationell erfarenhet av att tillhandahålla översättningstjänster för e-post.
  6. Snabba leveranser, ofta inom få timmar.
  7. Över 100 språk att välja på. På alla de stora världsspråken kan du få hjälp med översättning dygnet runt, årets alla dagar.
  8. Du spar själv arbetstid som du istället kan ägna åt annat.
  9. Konfidentiell behandling – alla TNTs översättare är bundna av sekretessavtal.
  10. Mycket prisvärt, klicka på offertknappen nedan och se själv! 

The Native Translator är en del av The Translator Group – ett globalt kommunikations- och översättningsföretag med säte i Schweiz. Vi är certifierade enligt både EN-15038 och CAN/CGSB-131.10 – europeiska och nordamerikanska certifieringar för översättningsföretag.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>