Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Specialerbjudande för företagskunder!

Företagsavtal 

Företag och myndigheter som regelbundet använder vår översättningstjänst kan dra nytta av ett avtal som erbjuder många fördelar! Det hjälper oss också att skapa ett effektivt och framgångsrikt samarbete.

Vad ingår i ett företagsavtal?

Företagskunder med ett företagsavtal kan ladda upp dokument direkt i vårt Translation Management System. Där kan även de färdiga översättningarna hämtas. Det innebär att hela översättningsprocessen blir enklare, tydligare och säkrare. Har du frågor kan du alltid kontakta din personliga projektledare. Eftersom företagsavtalet innebär att ingen information skickas via e-post garanterar det att din information är säker – något som är mycket viktigt för oss. Dessutom skapar vi en ”terminologiordbok” åt dig. Det gör det möjligt att översätta dina texter med samma höga kvalitet samtidigt som vi behåller den rätta terminologin för ditt företag.

Certifierad kvalitet

Tydlig kommunikation, oavsett språk, är avgörande för ditt företags framgång. En dålig översättning kan skapa en negativ bild av din verksamhet. Därför är det viktigt att din kommunikation verkligen håller högsta kvalitet hela vägen. The Translator Group är certifierad enligt både den europeiska standarden och den nordamerikanska för att kunna garantera absolut bästa resultat.

Fördelarna med företagsavtal

  • Enkel process
  • Kostnadsbesparingar
  • Högre datasäkerhet
  • Garanterad kvalitet
  • Månadsvis fakturering i stället för direktbetalning
  • En egen kontaktperson som kan ditt företag

Hör av dig!

The Translator Group möter företagskunders behov via The Business Translator kontakta oss på e-post.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>