The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Specialerbjudande för företagskunder!

Företag och myndigheter som regelbundet använder vår översättningstjänst kan dra nytta av ett avtal som erbjuder många fördelar! Det hjälper oss också att skapa ett effektivt och framgångsrikt samarbete.

Vad ingår i ett företagsavtal?

Företagskunder med ett företagsavtal kan ladda upp dokument direkt i vårt Translation Management System. Där kan även de färdiga översättningarna hämtas. Det innebär att hela översättningsprocessen blir enklare, tydligare och säkrare. Har du frågor kan du alltid kontakta din personliga projektledare. Eftersom företagsavtalet innebär att ingen information skickas via e-post garanterar det att din information är säker – något som är mycket viktigt för oss. Dessutom skapar vi en ”terminologiordbok” åt dig. Det gör det möjligt att översätta dina texter med samma höga kvalitet samtidigt som vi behåller den rätta terminologin för ditt företag.

Certifierad kvalitet

Tydlig kommunikation, oavsett språk, är avgörande för ditt företags framgång. En dålig översättning kan skapa en negativ bild av din verksamhet. Därför är det viktigt att din kommunikation verkligen håller högsta kvalitet hela vägen. The Translator Group är certifierade både enligt den europeiska standarden EN 15038 och den nordamerikanska CAN/CGSB‐131.10 för att kunna garantera absolut bästa resultat.

Fördelarna med företagsavtal

  • Enkel process
  • Kostnadsbesparingar
  • Högre datasäkerhet
  • Garanterad kvalitet
  • Månadsvis fakturering i stället för direktbetalning

En egen kontaktperson som kan ditt projekt

Hör av dig!

Vår Business services dept. möter våra företagskunders behov via www.the-business-translator.com eller office (at) the-business-translator.com.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Få ett personligt kostnadsförslag

 
 

EN 15038

LICS

Kvalitetsstandarden DIN EN 15038:2006 är en europeisk standard för leverantörer av översättningstjänster som uppfyller specifika krav vad gäller personal, tekniska resurser, kvalitetskontroll, projektstyrning, avtalsförhållanden för kunder och underleverantörer etc. Den säkerställer t ex att kvaliteten garanteras genom att översättningar korrekturläses av en annan högt kvalificerad översättare.

CAN/CGSB-131.10

Den nordamerikanska motsvarigheten till europeiska EN 15038:2006-standarden för leverantörer av översättningstjänster som uppfyller specifika krav vad gäller personal, tekniska resurser, kvalitetskontroll, projektstyrning, avtalsförhållanden för kunder och underleverantörer etc. Den säkerställer t ex att kvaliteten garanteras genom att översättningar korrekturläses av en annan högt kvalificerad översättare.