Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

The Native Translator är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå som kan hjälpa dig med hela ditt behov av kvalificerad översättning dygnet runt, året runt!

Vi översätter på mer än totalt 100 språk, inklusive de lite mer ”exotiska”. Auktoriserad och certificerad översättning. Kvalificerad facköversättning inom juridik, finans, medicin och teknologi. Du hittar en översikt av hela vårt utbud här.

Snabba, prisvärda, kvalitetsfokuserade och professionella

Översättningar av hög kvalitet är resultatet av en medveten strategi

Kvalitet difinieras av Wikipedia som: "Storhet som beskriver hur väl en eller flera egenskaper hos en företeelse, vara eller tjänst uppfyller ett behov". När vi har definerat vår långsiktiga strategi så har denna baserats på viljan att kunna tillfredställa behovet hos en "kräsen" kvalitetsmedveten kund, en kund som vet vad han/hon vill och behöver. Vi ser att vårt uppdrag är att leverera högkvalitativ översättning utförd av auktoriserade översättare och facköversättare inom finans, ekonomi, juridik, medicin och teknik och det mellan fler än 25 språk, helst snabbare och enklare än någon annan översättningsbyrå.

Utöver kvalitetsaspekten är naturligtvis garanterad sekretess en viktig faktor när man väljer översättningsbyrå. Vi hanterar varje dag en stor mängd sekretessbelagt material för företag, myndigheter och privatpersoner på 4 kontinenter som alla litar på vår förmåga.

Vårt framgångsrecept

Vi är övertygade om att det bara finns ett enda sätt att garantera översättningar av högsta kvalitet: Genom att använda professionella översättare som översätter till sitt modersmål och är specialiserade inom något av våra expertområden. Bara då kan vi tillhandahålla perfekta översättningar som till 100 procent återspeglar innehållet, tonen och textens hela mening. Det har bara funnits en väg dit, en officiell certifiering för att säkra att vi på alla sätt lever upp till mycket högt ställda krav.

6 skäl att välja The Native Translator:

  • Från 2011 kvalitetscertifierad översättningsbyrå, ISO 17100 (2015)
  • Enbart universitetsutbildade översättare med minimum 5 års arbetslivserfarenhet
  • Sekretessskydd baserad på ISO 27001
  • Miljömedvetet företag, efterlever ISO 14100
  • Tillgänglig H24 Online
  • Global tillgänglighet

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>