Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Online-översättning

Facköversättning och auktoriserad översättning online!

Hos The Native Translator är vi specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativa översättningar snabbt och enkelt direkt online. Vi erbjuder inte enbart en snabb service utan vi är också tillgängliga dygnet runt 365 dagar om året. Våra översättare befinner sig över hela jorden i olika tidszoner och därför finns vi alltid där redo att hjälpa dig med din översättning oavsett om det är en kvalificerad facköversättning, en auktoriserad översättning eller kanske en Power Point Presentation.

Facköversättning

Oavsett inom vilket ämnesområde du behöver hjälp så har vi kvalificerade facköversättare med den kompetens du söker och detta oavsett om det är inom juridik, finans, medicin eller teknologi. Med över 5 500 kompetenta översättare kan vi nästan alltid hantera ditt översättningsbehov.

Auktoriserad översättning

Auktoriserad översättning inom juridik och finans i över 600 språkkombinationer och vi finns här dygnet runt, året runt för dig. Vi eftersträvar alltid att använda en översättare somär auktoriserad i det land där översättningen skall användas.

Kvalitetssäkrad översättning i enlighet med ISO 17100

Vi är kvalitetscertifierade sedan 2011 och från 2015 enligt den då nya ISO standarden ISO 17100. Att vara ISO certifierad innebär att vi tagit kostnaden och det stora arbetet att dokumentera och kvalitetssäkra alla våra processer, allt från krav på och rekrytering av översättare till kvalitetssäkring av varje individuell översättning som vi utför. Som exempel kan vi nämna att vi enbart använder universitetsutbildade professionella heltidsöversättare med specialisering inom det ämnesområde de översätter. Samtliga översättningar korrekturläses av en andra översättare med samma kvalifikationer som den som genomförde översättningen. Att vi lever upp till kriterierna i vår certifiering kontrolleras löpande av den organisation som certifierade oss. Att vi är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå innebär också att vi lämnar kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför.

Sekretess

Vi tillämpar sträng sekretess vad gäller all information som kommer oss tillhanda i samband med uppdrag. All vår personal såväl projektledare, översättare som administrativ personal är bundna av strikta sekretessavtal.

Vad kostar en översättning

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>