The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Sekretesspolicy

På The Native Translator skyddar vi din information och integritet.    

Vi lever upp till de krav som ställs i den europeiska GDPR förordningen som gäller från den 25 maj 2018.

Vilken information samlar vi in om dig?    

När du fyller i de formulär som ligger på vår hemsida får vi viss information om dig, denna är nödvändig för att kunna genomföra och leverera din översättning. Vi behöver din e-postadress och för att hantera betalningen kommer PayPal eller SaferPay begära att du fyller i deras betalningsformulär. Den information som du ger betalningstjänsterna har vi ingen tillgång till och med mindre du önskar att vi sänder ett original är en e-post adress den enda information vi behöver.

Vi använder de uppgifter du ger oss på följande sätt:

  • För att ta fram din offert och leverera översatt material.
  • Vi lämnar endast ut uppgifter om dig till myndigheter om vi har en skyldighet att göra det enligt Schweizisk lag. 
  • För att övervaka kundtrafikmönster, webbplatsanvändning och för att hjälpa oss utveckla och förbättra webbplatsen.

Vi skyddar din information på följande sätt:     

  • Vi begär inte fler upplysningar av dig än det som krävs för att genomföra och leverera översättningen.
  • Vi skyddar din information mot obehörig användning. Vi följer strikta säkerhetsföreskrifter vad gäller lagring av den information som du har anförtrott oss för att förhindra obehörig åtkomst.  
  • Filöverföring sker via våra säkra kundsidor. Du levererar dina filer direkt via dina kundsidor hos oss och översättarna levererar i sin tur översättningarna via sina leverantörssidor. Datakommunikationen sker över en SSL-krypterad förbindelse.
  • Våra översättare och projekt managers har undertecknat ett bindande sekretessavtal, där de accepterar att ingen information, som de har erhållit som en del av sitt översättningsarbete kan refereras, reproduceras, kopieras, publiceras eller överföras till en tredje part på annat sätt.
  • All information som vi mottagit från dig inkluderande, namn, adress, ev. personnummer, IP adress samt de dokument vi mottagit raderas från vårt system efter 90 dagar.

Kontakta oss angående datasäkerhet

Om du misstänker brott mot datasäkerhetsförordningen GDPR skall du snarast kontakta oss på e-post adressen dataprotection@prologic-corp.ch

Betalningssäkerhet