Auktoriserad översättning av universitets examina
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av universitets examina online

Auktoriserad översättning av din universitetsexamen snabbt och bekvämt online

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal och välj auktoriserad översättning. På under 1 minut har du en offert och du kan direkt beställa en översättning online. Vi levererar en auktoriserad översättning av din universitetsexamen inom 48 timmar. 

Vi är världsledande på att översätta universitets examina, studieplaner och andra betyg

Ladda upp en skannad kopia av din universitetsbetyg vårt system så får du omgående en offert. Vi är snabba och kan ofta leverera inom 48 timmar och naturligtvis med samma formatering som original dokumentet. Har du bett om ett original så kommer detta med posten inom 3-5 dagar.

Auktoriserad översättning av universitetsexamina till engelska och 25 andra språk

Om du skall söka studieplats eller arbete utomlands så skall översättningen av ditt universitetsbetyg vara auktoriserad eller certifierad. Det vill säga, översättningen skall vara gjord av en professionell översättare som genomgått ett kompetens prov för att bevisa sin duglighet. I Sverige är det Kammarkollegiet som auktoriserar översättare i andra länder som Tyskland och Frankrike är det domstolarna som auktoriserar, medan det i de anglosaxiska länderna är fristående organisationer som genomför kvalitetskontrollen.

Mer information om auktoriserad översättning av betyg:

Kvalitetssäkrad översättning av universitets examina ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en översättning av en universitets examen?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>