Översätt betyg till engelska The Native Translator

Auktoriserad översättning av betyg till engelska online

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning av betyg till engelska och 30 andra språk dygnet runt.

Behöver du översätta ditt betyg till engelska? Vår ISO 17100 certifierade översättningsbyrå utför snabba auktoriserade och korrekta översättningar direkt online. En korrekt översättning av ditt betyg kan vara avgörande för din framtid. Oavsett om du söker till en utländsk skola, behöver översätta ditt betyg för arbetsändamål eller av andra skäl, kan vi hjälpa dig att med översättningar av högsta kvalitet.

Auktoriserad översättning av betyg till engelska - legalisering för utlandet

Vi använder oss så lång möjligt av översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas. Därför behöver en översättning gjord av oss inte stämplas av Notarius Publicus. Dvs om du skall översätta ditt betyg till engelska för att studera på college i USA så kommer översättningen att göras av en i USA auktoriserad översättare etc. Vi har auktoriserade engelska översättare i Australien, Kanada, Storbritanien och USA.

Översättning av betyg till engelska med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards som certifierande myndighet detta ger dig som kund en stor trygghet. Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot, Trustindex och Proven Expert.

Sekretess är för oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här kan du beställa en översättning av ditt betyg till engelska

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan.

The Native Translator är en global översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Gruppen är certifierad enligt ISO 17100 en standard framtagen specifikt för språkföretag.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>