Auktoriserad översättning av betyg till franska

Auktoriserad översättning av betyg till franska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning av betyg och andra juridiska dokument till franska direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. till franska. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument från svenska, engelska, spanska, tyska och ytterligare 25 språk till franska och du kan beställa direkt online. Vi översätter betyg, personbevis, registerutdrag, affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, domar mm. från svenska till franska. Våra översättare är auktoriserade i Frankrike vilket innebär att du inte behöver notarisera översättningen.

Måste alltid betyg översättas av en auktoriserad översättare till franska?

Myndigheter, domstolar, unversitet etc. kräver oftast auktoriserade översättningar av dokument som ska användas i ett annat land än det land där originaldokumentet utfärdades. Betyg, intyg, födelseattester, vigselbevis, dödsattester, fullmakter, kontrakt, domstolshandlingar m.m. är excempel på dokument som kräver en auktoriserad översättning. Skall du söka in på en utbildning i Frankrike så är det utom all tvivel att översättningen måste vara auktoriserad.

En auktoriserad översättare kallas också för auktoriserad translator och har genomgått en kompetenskontroll hos Kammarkollegiet eller motsvarande organisation utomlands. Kontrollen säkerställer att översättaren har goda kunskaper i samhällsfrågor, god allmänbildning samt mycket goda kunskaper inom juridik och ekonomi. När du anlitar en auktoriserad översättare kan du känna dig trygg med att du får en översättning av hög kvalitet. I Frankrike är det domstolarna som auktoriserar översättare.

Kvalitetssäkrad översättning av betyg och intyg till franska ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vill du beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg till franska?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt betyg i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till franska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>