Auktoriserad översättning av högstadiebetyg

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av högstadiebetyg

Auktoriserad översättning av högstadiebetyg direkt online snabbt och bekvämt

Behöver du översätta dina högstadiebetyg till engelska eller något annat språk? Vår auktoriserade översättningstjänst tillhandahåller auktoriserad översättning av högstadiebetyg snabbt och bekvämt  online. Få dina betyg översatta professionellt idag!

Vi översätter högstadiebetyg, gymnasiebetyg, universitetsexamina till mer än 100 språk.

Ladda upp en skannad kopia av ditt högstadiebetyg i vårt system så får du omgående en offert. Vi är mycket snabba och ofta levererar vi översättningen inom 24 timmar med samma formatering som original dokumentet, har du beställt om ett original så kommer detta med posten inom 3-6 dagar.

Auktoriserad översättning av högstadiebetyg till engelska och 25 andra språk

Om du skall söka studieplats utomlands så skall betygsöversättningen vara auktoriserad eller certifierad dvs. översättningen skall vara gjord av en professionell översättare som genomgått ett kompetens prov för att bevisa sin duglighet. Våra betygsöversättningar accepteras av alla universitet och lärosäten utomlands.

Mer information om auktoriserad översättning av högstadiebetyg:

Kvalitetssäkrad översättning av högstadiebetyg ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer den nya normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning av ett högstadiebetyg?

Ladda upp en PDF eller en tydlig skan av ditt betyg i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

Du når oss på e-post dygnet runt alla dagar.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>