Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg direkt över internet både snabbt och bekvämt

Skanna ditt betyg och ladda upp det i vårt översättningsportal så får du, på under 1 minut en offert och den auktoriserade översättningen av ditt gymnasiebetyg är klar inom 48 timmar. Med över 5 500 aktiva översättare är vi en av de största översättningsbyråerna online och en av de få som är certifierade enligt ISO 17100.

Vi är världsledande på att översätta gymnasiebetyg och andra betyg och intyg direkt online.

Vi översätter alla typer av betyg, kursplaner och intyg och det online. Vi är snabba och ofta levererar vi inom 24 timmar och då naturligtvis med samma formatering som original dokumentet. Har du bett om ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg till engelska och 25 andra språk

Om du skall söka studieplats utomlands så skall översättningen av ditt betyg vara auktoriserad eller certifierad. Dvs. översättningen skall vara gjord av en professionell översättare som genomgått ett kompetens prov. Ofta kräver universitet att översättningen skall levereras direkt från översättningsbyrån till skolans antagningsenhet och det gör vi naturligtvis kostnadsfritt.

Mer information om auktoriserad översättning av gymnasiebetyg:

Kvalitetssäkrad översättning av gymnasiebetyg ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning av ett gymnasiebetyg?

Ladda upp en PDF eller en tydlig skan av ditt betyg i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt gymnasiebetyg. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

Du når oss på e-post dygnet runt alla dagar.

The Native Translator är en global översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO17100 en certifiering specifik för översättningsbranschen.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>