Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg till engelska, tyska, franska, spanska m.fl. direkt över internet både snabbt och bekvämt

Skanna ditt betyg och ladda upp det i vårt översättningsportal så du får en offert på under 1 minut och översättningen den är klar inom 48 timmar. Med över 5 500 aktiva översättare är vi en av de största översättningsbyråerna online och en av de få som är certifierade enligt ISO 17100.

Klicka på knappen Visa offert så får du både pris och leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt gymnaiebetyg.

Vi är världsledande på att översätta gymnasiebetyg och andra betyg och intyg direkt online.

Vi översätter alla typer av betyg, kursplaner och intyg och det online. Vi är snabba och ofta levererar vi inom 24 timmar och då naturligtvis med samma formatering som original dokumentet. Har du bett om ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg till engelska och 25 andra språk för studier och arbete utomlands.

Om du skall söka studieplats utomlands så skall översättningen av ditt betyg vara auktoriserad eller certifierad. Dvs. översättningen skall vara gjord av en professionell översättare som genomgått ett kompetens prov. Ofta kräver universitet att översättningen skall levereras direkt från översättningsbyrån till skolans antagningsenhet och det gör vi naturligtvis kostnadsfritt.

Kontakta oss om du behöver mer information om auktoriserad betygsöversättning:

  • Engelsk översättning av gymnasiebetyg
  • Fransk översättning av gymnasiebetyg
  • Tysk översättning av gymnasiebetyg
  • Spansk översättning av gymnasiebetyg
  • Italiensk översättning av gymnasiebetyg

Kvalitetsgaranti

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Du når oss på e-post dygnet runt alla dagar.

The Native Translator är en global översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO17100 en certifiering specifik för översättningsbranschen.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>