Auktoriserad översättare online
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare till 30 språk online

Auktoriserad översättare i Göteborg, Kalmar, Karlstad, Kiruna, Kristanstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Ronneby, Stockholm, Sundsvall, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund mm.

Oavsett var du befinner dig i landet så kan vi hjälpa dig med en auktoriserad översättning av finansiella och juridiska dokument och det till ca: 30 språk. Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige men vi använder också auktoriserade översättare som mottagit sin auktorisation från motsvarande myndighet eller organisation i det land där du skall använda din översättning. Auktorisationen är endast giltig i det land där översättaren är auktoriserad, det finns dock ett undantag inom EU för privatpersoner om dokumentet är utställt av en myndighet och skall användas av en myndighet i mottagarlandet. 

När behöver en översättning vara auktoriserad?

Om mottagaren är en statlig myndighet eller t.ex. en domstol, ett universitet, kommun, landsting, ambassad eller konsulat så skall översättningen alltid vara gjord av en auktoriserad översättare. Exempel på sådana handlingar är  personhandlingar, adoptionshandlingar, betyg, registreringsbevis, vigselbevis, domar, försäkringsbesked, dödsfallsintyg mm.

Hur ser jag att min översättning är gjord av en auktoriserad översättare?

Om översättningen är gjord av en svensk auktoriserad översättare så är den alltid daterad, signerad och stämplad med den stämpel som översättaren fått från Kammarkollegiet som bevis på sin auktorisation. Samma förfarande har man i t.ex. Australien, Norge, Finland, Tyskland, Frankrike, Spanien m.fl. I Canada, Storbritannien och USA så skriver i stället översättaren en deklaration där han/hon bekräftar att han/hon är kompetent att översätta i språkparet och att översättningen är korrekt, översättningen dateras och signeras.

Vad kostar en auktoriserad översättning?

Der beror på textmängd, svårighetsgrad, språkkombination mm. Om du redan har det dokument som du vill översätta tillgängligt så kan du skanna in det och ladda upp det i vår portal så får du direkt veta vad det kostar och när vi kan leverera en auktoriserad överssättning till dig.

Hur snabbt kan jag få en auktoriserad översättning

Det beror precis som priset lite på språkkombination och svårighetsgrad. Ofta kan vi faktiskt leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar. När du laddar upp ditt dokument i vår portal så får du direkt en förväntad leveranstid.

Auktoriserad översättare till 30 språk online.

Vi har auktoriserade översättare av dokument till 30 språk där du kan beställa direkt online och över 100 via vår företagstjänst: Arabiska, BKS, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, spanska, svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>