Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översätta dokument på nätet - Online översättning

 

Vi erbjuder ett brett utbud av översättningstjänster för alla dina behov. 

Vare sig du behöver översättning av juridiska dokument en auktoriserad översättning av födelse eller vigsel bevis eller diplom eller översättning av någon annan typ av dokument, medicinsk information, bokslut, verksamhetsberättelser, tekniska handböcker, webbplatser, marknadsföring / PR eller bara e-post osv., så har vi omfattande erfarenhet i översättning av alla ämnen och samverkar med både stora internationella organisationer, multinationella företag, myndigheter och enskilda individer.

The Native Translator är världens ledande kvalitets översättare av dokument och texter online. Med över 3 000 översättare har vi en daglig översättningskapacitet på över 3,5 miljoner ord, det motsvarar ca 11.000 A4 sidor per dag. Utöver detta så är vi också störst på auktoriserad och certifierad översättning online.

Men storlek är inte allt, kvalitet är vårt adelsmärke!

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är certifierade enligt både EN-15038 och den Nord Amerikanska CAN/CGSB 131.10. Våra professionella översättare utför tekniska översättningar juridiska översättningar, medicinska översättningar , finansiella översättningar samt marknadsföringsöversättningar mellan 23 språk online, översättning svenska engelska som exempel. Vi är marknadsledande på auktoriserade översättningar Översätt dina texter och dokument online, vi kan översätta alla typer av texter. 

.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>