The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi utför auktoriserad översättning av avtal och kontrakt till engelska, engelsk juridisk facköversättning online.

Professionell översättning av kontrakt och avtal till engelska utförd av auktoriserade översättare och översättare specialiserade på juridiska texter.

Juridiska översättningar kräver mycket god kännedom om juridisk terminologi. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningbyrå och har specialistkunskaper inom juridik och arbetar branschinriktat. Här kan du beställa en auktoriserad översättning av ett avtal eller kontrakt till engelska direkt online.

Vi översätter alla typer av avtal och kontrakt

Exempel på juridiska dokument som vi översätter till engelska: Aktieägaravtal, bodelningsavtal, bolagsstämmoprotokoll, fullmakter, gåvobrev, hyresavtal, hyreskontrakt, kompanjonsavtal, konsultavtal, köpeavtal, offerter, sekretessavtal, skuldebrev, testamente, uppdragsavtal, äktenskapsförord

Kontrakt och avtal skall översättas av en juridisk facköversättare

Våra översättare är universitetsutbildade och har specialistkunskaper inom juridik. De kan sitt lands rättssystem och den lokala kulturen. En juridisk översättning som utförts av en översättare som saknar juridisk utbildning kan vara lingvistiskt korrekt men många gånger inkorrekt i sak. Därför bör juridiska texter alltid översättas av en jurist. På The Native Translator är det enbart specialiserade juridiska översättare, där några är praktiserande jurister eller advokater själva, som utför våra juridiska översättningar. De är skickliga skribenter och översätter enbart till sitt engelska modersmål 

Auktoriserad engelsk översättning

I många fall är det nödvändigt med en auktoriserad översättning av juridiska texter och dokument som t.ex. avtal och kontrakt. The Native Translator som är en del av The Translator Group utför auktoriserad översättning av juridiska texter och dokument till engelska och ytterligare 30 språk online och ytterligare och ca: 100 via The Business Translator som är en traditionell juridisk översättningsbyrå.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning till och från engelska

Vi är kvalitetscertifierade enligt normen ISO17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Du beställer din översättning online:

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Här kan du få mer information

Behöver du mer information så når oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför kvalificerad juridisk översättning till engelska online.