Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vårt management team

BJÖRN HALLBERG
VD

Björn Hallberg har en akademisk bakgrund inom teknik och ekonomi och har arbetat med kommersiella fastigheter som VD för fastighetsbolag i England. Han har också byggt upp och drivit detaljhandels företag i Danmark.

  • Ingenjörsstudier vid Ebersteinska skolan i Norrköping
  • Civilekonomstudier vid Linköpings Universitet

PATRICK ALEXANDER

Styrelseordförande

  • Bsc International Economics and Management Bocconi Unversity, Milano
  • MSC Executive Global Masters in Management  at London School of Economics.
  • Head of Marketing and Operations EMEA, Apple

EVA SKIÖLDEBRAND

Styrelsemedlem

  • Professor, PhD, forskare vid Statens Lantbruksuniversitet i Uppsala
  • Tidigare forskare vi Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg
  • Under 10 år anställd på Bayer som ansvarig för registrering och marknadsföring av läkemedel samt forskning och kliniska tester
  • Utöver befattningen i Prologic GmbH har Eva styrelseuppdrag i ett antal andra företag inom medicinalbranschen.

Företagets målsättning

The Native Translator's existens förutsätter att vi lever upp till våra kundlöften och i alla avseenden tillfredställer våra kunders förväntningar. Varje uppdrag skall hanteras professionellt, den fastställda tidsplanen överhållas och vad som övrigt avtalats efterlevas.

Företagets mål är att vara en av de snabbaste högkvalitativa översättningstjänsterna på marknaden. Vi önskar att vara den föredragna leverantören av kvalificerad översättning med en uppmätt kundtillfredshet överstigande 95%. Våra anställda och samarbetspartners skall uppfattas som vänliga, positiva och professionella och våra kunder skall uppleva att de behandlas med respekt och aktning. Vi vill uppfattas som ett företag som är engerat och som aktivt vill bidraga till en positiv samhällsutveckling inte minst inom klimatområdet genom vår ISO 14100 efterlevnad.

Vårt engagemang för varje klient sträcker sig längre än till bara genomförandet av projektet i fråga. Vi följer upp våra tjänster både under och efter att projektet har avslutats för att säkerställa att kundens förväntningar har uppfyllts. Detta etablerar en löpande relation för framtida tillväxt genom ömsesidig uppskattning och engagemang.

En förutsättning för ovanstående är ett positivt och respektfullt samarbete med anställda och samarbetspartners globalt. Att vi önskar att vara "den föredragna leverantören" av kvalificerade översättningstjänster innebär också att vi måste vara en av de föredragna arbetsgivarna och samarbetspartnerna för våra översättare.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>