Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell online-översättare

Översättare -  översätt din text professionellt online

Behöver du översätta ett juridiskt dokument eller kanske en patientjournal? Vill du studera utomlands eller kanske flytta utomlands? Oavsett vilket så är det säkerligen något eller några dokument som behöver översättas och här kan vi hjälpa dig direkt online. The Native Translator är en ISO certifierad global översättningssbyrå med fler än 5.500 professionella översättare. Vi har kontor på 4 kontinenter och översättare som är kvalificerade att hantera just ditt uppdrag oavsett ämnesområde.

Behöver du en auktoriserad översättning eller en kvalificerad facköversättning?

The Native Translator är en av få i Skandinavien verksamma översättningsbyråer som är certifierade enligt kvalitetsstandarden ISO 17100, en ISO standard som är specifik för kvalitetssäkring av översättningsbyråer. Vi är specialiserade på kvalificerad översättning, dvs. facköversättning och auktoriserad översättning till fler än 100 språk och utför auktoriserad översättning och specialiserad översättning inom finans, juridik, medicin och teknologi men också översättning av andra typer av texter som allmänna texter, brev och e-post.

Våra översättare har minimum en universitetsexamen och 5 års erfarenhet som översättare. De lever självfallet upp till kammarkollegiets "God Translators sed".

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator online

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.
Om du behöver en auktoriserad översättning så eftersträvar vi att göra den i det land där översättningen skall användas av en lokalt auktoriserad översättare, det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är att vi levererar kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>