Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare svenska till engelska

Auktoriserad översättare från svenska till engelska av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter direkt online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. från svenska till engelska. Våra auktoriserade översättare till engelska är auktoriserade av Kammarkollegiet men vi använder också översättare som är auktoriserade i Australien, Canada, England och USA beroende på var översättningen skall användas, fördelen med detta är att du slipper att notarisera översättningen hos Notarius Publicus (se nedan). Vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning från svenska till engelska inom 24 timmar. Vi översätter av alla typer av dokument som t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, lagtexter, personbevis, vigselbevis, registerutdrag, lånedokument, betyg, patientjournaler, körkort mm.

Notarisering av auktoriserade översättningar

En översättning som skall användas utanför Sverige och som är gjord av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet måste normalt sett alltid notariseras av Notarius Publicus för att accepteras utomlands. Det Notarius Publicus gör är att han bekräftar att den översättare som gjort översättningen är auktoriserad i Sverige, det är inte en bekräftelse på att översättningen är korrekt! Vi använder därför alltid, så långt möjligt, översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas och du slipper därmed detta krav och sparar både tid och pengar, kostnaden för en notarisering ligger ofta på SEK 500,00/dokument.

Auktoriserad översättning till engelska inom 24 timmar

När din översättning är klar så mottager du en e-mail där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 3 - 5 dagar.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning till engelska?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning från svenska till engelska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>