Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättning från tyska till svenska

Professionell teknisk översättning från tyska till svenska. Vi är en ISO 1700 certifierad teknisk översättningsbyrå och utför kvalificerad teknisk översättning från tyska till svenska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global teknisk översättningsbyrå som levererar översättningstjänster till både svenska och utländska kunder. Vi är mycket mer än en översättningsbyrå då vi utöver att erbjuda språktjänster i de flesta språkkombinationer också tillhandahåller layout tjänster och manualproduktion. Specialiserade på översättning av teknikinformation och IT översätter vi bl.a. manualer, instruktioner, handledningar, produktblad, tekniska hemsidor och marknadsföringsmaterial bland annat från tyska till svenska.

Kvalitetssäkrad teknisk översättning från tyska.

Teknisk översättning från tyska till svenska handlar i mycket stor utsträckning om terminologi. Våra tekniska översättare är specialister inom sitt område, de kan ämnet och terminologin. Vi arbetar alltid med CAT-verktyg (Computer Aided Translation), terminologidatabaser och översättningsminnen för att dina texter ska bli homogena och konsekventa från det ena översättningstillfället till nästa och mellan olika dokument. Vi upprättar kundspecifika översättningsminnen så att vi hela tiden använder din terminologi i de texter vi översätter. Våra tekniska översättare arbetar med mängder av specialområden allt från bioteknik och fordons- och maskinteknik till processteknik. Som teknisk ISO certifierad översättningbyrå står vi för precision, konsekvent terminologianvändning och målgruppsanpassar självklart de tekniska översättningar från tyska som vi utför.

Vi levererar tekniska översättningar från tyska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Våra tekniska översättare är universitetsutbildade och översätter enbart till sitt svenska modersmål och bor och lever dessutom i Sverige. Utöver att vara mycket duktiga lingvister är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Här kan du se hur mycket en teknisk översättning från tyska till svenska kostar

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Företag har naturligtvis också möjlighet att betala mot faktura.

Har du frågor, behöver du mer information?

Om du behöver mer information eller har ett större uppdrag föreslår vi att du kontaktar oss direkt. Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla teknisk översättning från tyska direkt över online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>