Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av hemsidor och webbplatser

Professionell översättning och lokalisering av av hemsidor och webb material till fler än 100 språk.

Internet innebär stora affärsmöjligheter, det är lätt att nå ut till en mycket stor grupp av potentialla kunder och därmed mycket snabbt expandera en affärsverksamhet från att vara en "lokal butik" till att bli en global leverantör av varor och tjänster.

Våra översättare har expertkunskap inom just din bransch

Vi har lång erfarenhet av professionell översättning av hemsidor och annat webmaterial och våra översättare har både stor kulturell förståelse och specialistkunskap inom just ditt ämnesområde och tack vare vårt team av översättare så att vi kan översätta/lokalisera din hemsida till fler än 100 språk. Vi väljer ut lingvister med expertkunskap inom just din bransch för att kunna tillhandahålla professionella översättningar, översättningar och lokaliseringar där teminologin är både bransch och kund specifik.

Att skapa dynamiska webbsidor inom givna tidsramar och inom er budget är en del av tjänsten. För att åstadkomma detta utvecklas en projektplan och ett arbetsflöde för varje projekt som omfattar alla steg i processen. Denna beskriver hur vi kommer att arbeta och vilka resurser vi behöver från er som kund och vilka vi sjäva tillhandahåller.

Vi levererar översättningar med korrekt terminologi

Från er behöver vi terminologi information och information om till vilken målgrupp ni vänder er till, språket i översättningen skall ju vara sådant att det attraherar just den kundgrupp som ni vill nå ut till. Ett gammalt svenskt ordspråk (Erik Axel Karlfeldt - Nobelpriset i litteratur 1931) säger "Han talade till bönder på bönders språk, och till lärde män på latin" är mycket relevant i detta sammanhang.

Våra översättare har lång erfarenhet av alla typer av webbfiler, vilket innebär att de enkelt kan integrera översättningen av er hemsida direkt i er CMS (Content Management System - det program vara där er hemsida ligger) varefter vi kontrollerar texten när den är på plats.

Vi kan SEO anpassa din hemsida

Skulle ni vara i behov av sökmotoroptimering (SEO) så kan vi hjälpa er med detta i samarbete med våra teknologipartners. Vi arbetar mycket med text produktion just till bloggs och artiklar och samarbetar med ett antal professionella copywriters inom varje språkområde.

Oavsett till vilket språk och inom vilket område ni behöver översätta er hemsida så kan vi hjälpa till. Våra över 5 500 professionella översättare är redo att lokalisera och översätta er hemsida så att den attraherar tänkt målgrupp.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>