Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Din översättningsbyrå på internet

En kvalitetscertifierad översättningsbyrå nära dig ISO 17100

På The Native Translator levererar vi snabba och professionella översättningar direkt över internet till företag, myndigheter och privatpersoner. Vi är inte bare en av de snabbaste översättningsbyråerna utan också en av de billigaste tack vare att vi huvudsakligen hanterar uppdrag online. Vi utför både kvalificerad facköversättning inom finans, juridik, medicin och teknik och auktoriserad översättning inom juridik och finans.

Våra översättare är facköversättare och auktoriserade översättare

Våra översättare är samtliga facköversättare eller auktoriserade översättare. Med facköversättare menas att man inte bara är översättare, lingvist utan att man också har kompetens inom det fackområde man översätter. Bland våra översättare finner du ekonomer, ingenjörer, jurister, läkare och forskare men också många andra yrkesgrupper. En auktoriserad översättare är en översättare som genomgått och bestått ett kompetensprov hos Kammarkollegiet i Sverige eller motsvarande myndighet eller organisation i utlandet. Gemensamt för dem alla är att de har en universitetsutbildning och har djupgående kunskaper inom det fackområde de översätter. 

Korrekt terminologi en självklarhet

Kvaliteten på en översättning definieras inte enbart av att översättningen är korrekt rent grammatiskt utan lika viktigt är att en korrekt terminologi använts. Inom områden som juridik, ekonomi, teknik och inte minst medicin så krävs det att översättaren har mycket djupgående fackkunskap han/hon måste verkligen förstå ämnet. Terminologin kan ofta också vara företagsspecifik dvs. man använder egna benämningar för en produkt där konkurrerande företag kan använda ett annat begrepp. Då är det viktigt med en företags specifik terminologi databas, något som vi upprättar för alla våra företagskunder.

Med kvaliteten i högsätet, kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Vi översätter bland annat:

 • Betyg, anställningsbevis och CV
 • Broschyrer & kataloger samt hemsidor
 • Domar
 • Födelse- och dödsattester
 • Handböcker
 • Juridiska kontrakt och avtal
 • Medicinska handlingar
 • Rapporter, finansiella dokument och andra ekonomi texter
 • Registerdokument
 • Tekniska manualer och instruktioner
 • Vigsel- och skilsmässobevis

Här kan du beställa en översättning eller få mer information:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är certifierade enligt ISO 17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>