Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad tysk översättning

Snabb leverans av kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till tyska inom juridik, finans och medicin.

The Native Translator utför auktoriserad översättning till tyska direkt online. Du laddar upp ditt/dina dokument direkt i vår översättningsportal får din offert och betalar allt online. Leverans av den färdiga översättning sker i form av PDF via e-post, om du så önskar sänder vi också ett original med ordinär post hem till dig.

När måste en översättning göras av en tysk auktoriserad översättare?

Ofta kräver motparten att en översättning skall göras av en tysk auktoriserad översättare. Detta gäller typisk vid rättvister, myndighetskontakter eller i samband med affärer där registerutdrag, avtal och kontrakt typiskt måste översättas av en översättare som är auktoriserad eller som den tyska termen heter en "beeidigter übersetzer".

Auktoriserad översättning av betyg till tyska

Detsamma gäller vid ansökan till universitet och högskolor då dessa alltid kräver att betyg och annan dokumentation som är del av ansökan skall vara översatt av en översättare som genomgått den kvalitetskontroll som en auktorisering innebär.

På The Native Translator utför vi auktoriserade tyska översättningar för alla ändamål. Vi efterstävar alltid att använda översättare som är auktoriserade, eller beeidigter übersetzer, i det land där översättningen skall användas. Detta för att du skall slippa besväret med notarisering eller legalisering av översättningen. I Sverige är det Kammarkollegiet som auktoriserar översättare, i Tyskland, Österrike och Schweiz sker detta vid domstolarna.

Nedan finner du exempel på dokument som normalt måste översättas av en auktoriserad tysk översättare:

 • Arbetstillstånd
 • Akademiska betyg och diplom
 • Curriculum vitae/meritförteckningar
 • Domar
 • Dödsattester
 • Födelseattester
 • Kontoutdrag
 • Personbevis
 • Registerutdrag
 • Skilsmässohandlingar
 • Testamenten och överlåtelsehandlingar
 • Utländska patent
 • Vigselbevis

Auktoriserad översättning till tyska med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar till tyska.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Har du frågor eller vill du ha en offert?

Du får en offert direkt online i vår översättningsportal, har du frågor så kontakta oss gärna över e-post, vi finns tillgängliga dygnet runt.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

The Native Translator är en ISO1 7100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>