The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad tysk översättning

Snabb leverans av kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till tyska inom juridik, finans och medicin.

The Native Translator utför auktoriserad översättning till tyska direkt online. Du laddar upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal får din offert och betalar allt online. Leverans av den färdiga översättning sker i form av PDF via e-post, om du så önskar sänder vi också ett original med ordinär post hem till dig.

När måste en översättning göras av en tysk auktoriserad översättare?

Ofta kräver motparten att en översättning skall göras av en tysk auktoriserad översättare. Detta gäller typisk vid rättvister, myndighetskontakter eller i samband med affärer där registerutdrag, avtal och kontrakt typiskt måste översättas av en översättare som är auktoriserad eller som den tyska termen heter en "beeidigter übersetzer".

Auktoriserad översättning av betyg till tyska

Detsamma gäller vid ansökan till universitet och högskolor då dessa alltid kräver att betyg och annan dokumentation som är del av ansökan skall vara översatt av en översättare som genomgått den kvalitetskontroll som en auktorisering innebär.

På The Native Translator utför vi auktoriserade tyska översättningar för alla ändamål. Vi efterstävar alltid att använda översättare som är auktoriserade, eller beeidigter übersetzer, i det land där översättningen skall användas. Detta för att du skall slippa besväret med Opens external link in new windownotarisering eller Opens external link in new windowlegalisering av översättningen. I Sverige är det Kammarkollegiet som auktoriserar översättare, i Tyskland, Österrike och Schweiz sker detta vid domstolarna.

Nedan finner du exempel på dokument som normalt måste översättas av en auktoriserad tysk översättare:

  • Födelseattester
  • Adoptionsregister och dokumentation
  • Vigselbevis
  • Skilsmässoförordningar/bevis
  • Dödsattester
  • Testamenten och överlåtelsehandlingar
  • Akademiska betyg och diplom
  • Utländska kontoutdrag
  • Curriculum vitae och meritförteckningar
  • Patent

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Har du frågor eller vill du ha en offert?

Du får en offert direkt online genom att klicka på Opens internal link in current windowVisa Offert, har du frågor så kontakta oss gärna över Opens window for sending emaile-post, vi finns tillgängliga dygnet runt.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.