Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av betyg

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av dina betyg. Skall du studera eller arbeta utomlands så hjälper vi dig med att översätta ditt betyg och du kan beställa direkt online.

Om du vill studera utomlands måste du översätta dina betyg och normalt krävs en auktoriserad översättning. Vi utför auktoriserad översättning av betyg till engelska och ytterligare 24 språk direkt online och ofta med leverans inom 24 timmar. Kräver universitetet eller högskolan att översättningsbyrån sänder översättningen direkt till antagningsenhet så gör vi också gärna det utan extra kostnad.

Vi använder översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas

Vi eftersträvar att använda lokalt auktoriserade översättare för att du inte skall behöva notarisera översättningen. Dvs. om du skall studera i USA så kommer en av våra översättare som är auktoriserad i USA att genomföra översättningen, skall du studera i Australien så gör en av våra australiensiska översättare översättningen av ditt betyg. Orsaken till detta är att auktorisationen för en översättare enbart gäller i det land där översättaren är auktoriserad och skall den användas utanför landet så måste notarius publicus stämpla översättningen för att bekräfta att översättaren är auktoriserad. Detta kostar ca 500 kr och är en kostnad du slipper om vi gör översättningen.

Måste jag sända in mina originalbetyg för att få dem översatta?

Vi behöver inga original bara tydliga kopior av dina betyg. Vi vill helst ha inskannade kopior men en tydlig bild tagen med en Ipad eller telefon rakt uppifrån kan också fungera.

Vi levererar auktoriserade översättningar av betyg med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. Här kan du läsa mer om vad vår ISO 17100 certifiering innebär.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta ditt betyg.

Ladda upp ditt betyg direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå i Stockholm certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning av betyg direkt över online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>