The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kvalitetsöversättningstjänst för gruvindustrin

Översättningstjänster för gruvindustrin - Geologivetenskap

Gruvindustrin omfattar flera olika vetenskapsgrenar, och när vi tar oss an tekniska översättningar för gruvindustrin så är det väsentligt som alltid att våra översättare inte bara är enastående lingvister, utan även har den specialistkunskap och erfarenhet av gruvindustrin som krävs.

Vi arbetar nära våra kunder och ofta handlar det om flerspråkiga översättningar för att attrahera utländska investerare, banker etc.

Expertkunskap inom gruvdrift och naturtillgångar

Denna globala industri är under ständig utveckling och ofta är det tekniskt utmanande översättningsuppdrag som ligger långt bortom förmågan hos en professionell översättare utan erfarenhet av branschen. Av denna anledning är vi på The Native Translator mycket noggranna med att försäkra oss om att dessa projekt endast utförs av översättare som kan terminologin och har relevant fackkunskap så kallade facköversättare.

Vår grupp av översättare och korrekturläsare inkluderar ingenjörer (civil- och gruv-), advokater, geologer, vetenskapsmän, konsulter, marknadsförings- och PR-proffs samt tekniska specialister.

Vid behov korrekturläses (som certifierad översättningsbyrå rekommenderar vi att det alltid genomförs en korrekturläsning) och redigeras våra gruvdriftsöversättningar av en annan industrikvalificerad översättare för att säkerställa att de översatta dokumenten är språkligt och tekniskt korrekta och lever upp till den förväntade standarden.

Vi översätter regelbundet:

  • Kungörelser
  • Företagsprofiler och hemsidor
  • Korrespondens
  • Försäkringshandlingar
  • Juridiska dokument, avtal och kontrakt
  • Marknadsföringsmaterial
  • Kvartals- och årsrapporter
  • Tekniska rapporter
  • Handböcker

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.