The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kvalitetssäkrade översättningar för fastighetsbranschen till fler än 100 språk

Branschanpassad översättning inom juridik, finans och teknik.

The Native Translator tillhandahåller professionella och högkvalitativa översättningstjänster till byggnadsbolag, entreprenörer och fastighetsinvestorer. Översättningar till fler än 100 språk, skräddarsydda för att möta just era behov av snabb och korrekt information, effektiv och korrekt översättning av kontrakt och avtal och därmed möjliggöra snabba avslut på fastighetsaffärer.

Specialistgrupp för översättning av fastighetsrelaterade juridiska och tekniska dokument

Vi har etablerat en speciell fastighetsgrupp, ett antal tekniska och juridiska specialister som kan fastighetsbranschen och dess specifika terminologi. Gruppen har teknisk och juridisk kompetens när det gäller översättning till de 25 vanligaste språken så i stort sett oavsett var du gör affärer så kan vi vara behjälpliga. Skulle trots detta vår interna kompetens inte räcka till så kan vi genom partners hantera översättning till ytterligare ca: 75 språk.

Konfidentiell hantering en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar separata sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Kvalitetsgaranti

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare till och från tyska och lång erfarenhet av tysk juridisk översättning. De jobbar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet. Austrian Standards är den organisation som definierade EN-15038 den standard som lett fram till en ISO standard.

Auktoriserad översättning av juridiska dokument

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending email e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument mellan svenska och 25 andra språk direkt online.