Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Kvalitetssäkrade översättningar för fastighetsbranschen till fler än 100 språk

Branschanpassad översättning inom juridik, finans och teknik ISO 17100

The Native Translator tillhandahåller professionella och högkvalitativa översättningstjänster till byggnadsbolag, entreprenörer och fastighetsinvestorer. Översättningar till fler än 100 språk, skräddarsydda för att möta just era behov av snabb och korrekt information, effektiv och korrekt översättning av kontrakt och avtal och därmed möjliggöra snabba avslut på fastighetsaffärer.

Specialistgrupp för översättning av fastighetsrelaterade juridiska och tekniska dokument

Vi har etablerat en speciell fastighetsgrupp, ett antal tekniska och juridiska specialister som kan fastighetsbranschen och dess specifika terminologi. Gruppen har teknisk och juridisk kompetens när det gäller översättning till de 25 vanligaste språken så i stort sett oavsett var du gör affärer så kan vi vara behjälpliga. Skulle trots detta vår interna kompetens inte räcka till så kan vi genom partners hantera översättning till ytterligare ca: 75 språk.

Konfidentiell hantering en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Vi följer kraven i GDPR och ISO 27001 strikt.

Kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Auktoriserad översättning av juridiska dokument

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på  e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument mellan svenska och 25 andra språk direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>