Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av tekniska dokument för fordonsindustrin

Professionella översättningstjänster för fordonsindustrin, översättare som kan både teknologin och terminologin.

Branschkännedom är avgörande inom all översättning och lokalisering och detta gäller inte minst i fordonsindustrin. På The Native Translator är vi medvetna om detta och har etablerat ett team som specialiserat sig just på denna industrigren. 

Specialister på översättning till fordonsindustrin

Våra översättare och korrekturläsare är erfarna specialister och kan bilindustrin och terminologin. Trots detta använder vi översättningsminnen och terminologidatabaser för att hålla reda på den terminologi som är specifik inom ditt företag för att säkra att språkbruket blir enhetligt och konsekvent.

Tekniska lösningar som ger dig överblick

Med vår webbplattform XTRF kan du följa arbetsflödet och koordinera externa och interna resurser. Du sparar tid då du kan optimera varje steg i processen och översättning och lokalisering blir mer tids- och kostnadseffektiv.

Vi kan hjälpa er skapa, översätta och publicera:

  • EDM/PDM-system
  • Kataloger
  • Servicemanualer
  • Tekniska rapporter
  • Elektroniska databasfiler
  • Marknadsföringsbroschyrer
  • Företagswebbsidor
  • Teknisk dokumentation

Flerspråkigt teknisk översättning

Om ni skapar, utvecklar och hanterar innehåll och manualer på flera språk kan vi hjälpa er att förbättra produktiviteten och väsentligt minska era kostnader. Genom att använda oss av CAT-teknologi kan vi bygga era dokument från grunden. Genom att skapa alla service- och garantidokument från samma källa och återanvända texten i alla böcker som skapas kan ni drastiskt minska era kostnader för skapande och översättande. Kom ihåg vi talar fler än 100 språk!

Översättning för fordonsindustrin med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>