Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningsbyrå för IT industrin

Översättning och lokalisering av mjukvara, manualer, användargränssnitt mm.

Början av 2000-talet kännetecknades av den snabba tillväxten och utvecklingen av informationstekniker. Användandet av moderna IT-lösningar inom produktionsindustrin har lett till en märkbar ökning av dess effektivitet och har överskridit geografiska gränser. I dagsläget finns informationstekniker inbäddade i nästan varje del av det mänskliga livet, från affärer och utbildning till fritid och vila. Personliga datorer, mobiltelefoner, fax och internet har inte bara blivit en väsentlig del av den tekniska utvecklingen utan spelar även en viktig roll i våra vardagsaktiviteter, vilket gör det möjligt för länder som är separerade av språk och avstånd att dela information och kommunicera med varandra. Inga företag kan ignorera nödvändigheten av att översätta sina informationsresurser till en mängd olika språk. Det är här The Native Translator kliver fram som specialiserad översättningsbyrå för IT industrin och erbjuder IT-översättningstjänster av hög kvalité.

Vi tillhandahåller professionella översättnings- och lokaliseringstjänster inom följande områden: Internetteknologier, telekommunikation, programvara, grafik, e-handel, nätverks- och systemadministration, o.s.v.

The Translator Group där The Native Translator är en del är en av de ledande översättningsbyråerna för IT industrin. Vi tillhandahåller alla typer av översättnings- och lokaliseringstjänster och arbetar i alla typer av dokument och filer. Våra översättare är kompetenta språkexperter med en bred erfarenhet inom informationsteknik och telekommunikation och har genomgått utbildning inom IT-översättning. Oavsett storlek och komplexitet på ert projekt så kan vi erbjuda attraktiva priser, med över 5 500 professionella facköversättare och kontor på 4 kontinenter så erbjuder vi både lokal närvaro och internationell skalbarhet.

Lokalisering av mjukvara till över 140 språk

Vi kan leverera IT-översättningar av högsta kvalité till över 140 språk, inklusive engelska, spanska, tyska, italienska, franska, arabiska, polska, ryska, kinesiska, japanska, koreanska och svenska, och vi är beredda att beakta alla era behov.

Kvalitetssäkrad översättning inom IT ISO 17100

The Native Translator är en finansiell och juridisk översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All vår personal är omfattad av sekretessavtal men vi underskriver gärna separata sekretessavtal (NDA) med enskilda kunder när så krävs.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och kan också beställa en IT översättning i vår översättningsportal.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>