Översättningsbyrå för IT industrin

Översättningsbyrå för IT industrin

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Översättning och lokalisering av mjukvara, manualer, användargränssnitt mm.

Början av 2000-talet kännetecknades av den snabba tillväxten och utvecklingen av informationstekniker. Användandet av moderna IT-lösningar inom produktionsindustrin har lett till en märkbar ökning av dess effektivitet och har överskridit geografiska gränser. I dagsläget finns informationstekniker inbäddade i nästan varje del av det mänskliga livet, från affärer och utbildning till fritid och vila. Personliga datorer, mobiltelefoner och internet har inte bara blivit en del av den tekniska utvecklingen utan spelar även en väsentlig roll i våra vardagsaktiviteter, vilket gör det möjligt för länder som är separerade av språk och avstånd att dela information och kommunicera med varandra. Inga företag kan ignorera nödvändigheten av att översätta sina informationsresurser till en mängd olika språk. Det är här The Native Translator kliver fram som specialiserad översättningsbyrå för IT industrin och erbjuder IT-översättningstjänster av hög kvalité.

Vi tillhandahåller professionella översättnings- och lokaliseringstjänster för IT industrin

The Native Translator är en av de ledande översättningsbyråerna för IT industrin. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa översättningar som möter de unika kraven och behoven inom den dynamiska och teknikdrivna IT-sektorn och tillhandahåller alla typer av översättnings- och lokaliseringstjänster och arbetar i alla typer av dokument och filer. Våra översättare är kompetenta språkexperter med en bred erfarenhet inom informationsteknik och telekommunikation och har genomgått utbildning inom IT-översättning. Oavsett storlek och komplexitet på ert projekt så kan vi erbjuda attraktiva priser, med över 5 500 professionella facköversättare och kontor på 4 kontinenter så erbjuder vi både lokal närvaro och internationell skalbarhet.

Expertis inom IT-Terminologi

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogen med den specifika terminologin och jargongen inom IT-branschen. Vårt team består av erfarna översättare med djupgående kunskap om tekniska begrepp, programmeringsspråk, systemarkitektur och andra IT-relaterade ämnen. Oavsett om det handlar om att översätta användarguider, programvara, tekniska manualer eller webbinnehåll, kan du lita på att våra översättningar är precisa och professionella.

Noggrannhet och Kvalitet

Vi sätter noggrannhet och kvalitet i fokus i varje översättningsprojekt vi tar oss an. Varje översättning granskas noggrant för att säkerställa att den är korrekt och överensstämmer med den tekniska terminologin och stilen i originaldokumentet. Vi strävar efter att leverera översättningar som inte bara är språkligt korrekta utan också behåller den tekniska precisionen och nyanserna i det ursprungliga materialet.

Kvalitetssäkrad översättning inom IT ISO 17100

The Native Translator är en finansiell och juridisk översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All vår personal är omfattad av sekretessavtal men vi underskriver gärna separata sekretessavtal (NDA) med enskilda kunder när så krävs.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och kan också beställa en IT översättning i vår översättningsportal.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>