Översättning och lokalisering av mjukvara

Språklösningar för programvaruindustrin

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Tekniska facköversättningar
 • Specialistöversättare med teknisk utbildning
 • Modern terminologihantering med CAT
 • Tekniska översättningar av alla slag till 60 språk

Översättning och lokalisering av mjukvara till över 100 språk

The Native Translator är en av de främsta leverantörerna av lösningar inom språkteknologi världen över. Vi erbjuder programvarulokalisering mellan alla stora språk och ett stort antal av världens mindre totalt ca: 100 språk. Processen vid en programvarulokalisering består inte enbart av att översätta från ett språk till ett annat, utan man måste anpassa mjukvaruprodukterna till ett målspråks olika specifika språkkaraktärer. Genom att använda oss av en noggrann lokaliseringsprocess kan vi säkra att slutprodukten blir korrekt.

Lokalisering av programvara / software till 100 språk

Översättning är den mest kritiska delen av programvarulokalisering. För företag som är ute efter att göra affärer på den globala marknaden tillhandahåller The Native Translator programvarulokaliseringstjänster samt specialiserade och professionella översättningar till fler än 100 språk. Efter att ha hanterat storkundskonton och teknisk projektlokalisering i över 15 år har The Native Translator omfattande erfarenhet av att hantera leveransen av kundcentrerade lokaliseringstjänster och språklösningar för IT industrin.

Kvalitetssäkrad slutprodukt

The Native Translator rationaliserar alla översättningsuppgifter och levererar er produkt helt och hållet lokaliserad och på det önskade målspråket, inom ramen för er deadline och er budget. Med fokus på att leverera lokaliserade mjukvaruprodukter, informationsapplikationer online samt traditionell dokumentation har vi med vår stora grupp av experter inom programvarulokalisering branschens mest effektiva översättningsredskap och kompetensen att kunna lösa alla former för programvarulokaliserings behov. 

Översättning och lokalisering med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

GDPR förändrade 2018 det sätt som många hanterade personuppgifter på men det är inte bara personuppgifter som behöver sträng sekretess. Industrispionage är idag vardag och resultatet av många års forsknings och utvecklingsarbete kan lätt spolieras om känslig information inte hanteras ansvarsfullt. Vi lever upp till mycket höga krav på informationssäkerhet och följer riktlinjerna i ISO 27001.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>