Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Språklösningar för programvaruindustrin

Översättning och lokalisering av mjukvara till över 100 språk

The Native Translator är en av de främsta leverantörerna av lösningar inom språkteknologi världen över. Vi erbjuder programvarulokalisering imellan alla stora språk och ett stort antal av världens mindre totalt ca: 140 språk. Processen vid en programvarulokalisering består inte enbart av att översätta från ett språk till ett annat, utan man måste anpassa mjukvaruprodukterna till ett målspråks olika specifika språkkaraktärer. Genom att använda oss av en noggrann lokaliseringsprocess kan vi säkra att slutprodukten blir korrekt.

Lokalisering av programvara / software till 140 språk

Översättning är den mest kritiska delen av programvarulokalisering. För företag som är ute efter att göra affärer på den globala marknaden tillhandahåller The Native Translator programvarulokaliseringstjänster samt specialiserade och professionella översättningar till fler än 100 språk. Efter att ha hanterat storkundskonton och teknisk projektlokalisering i över 15 år har The Native Translator omfattande erfarenhet av att hantera leveransen av kundcentrerade lokaliseringstjänster och språklösningar för IT industrin.

Kvalitetssäkrad slutprodukt

The Native Translator rationaliserar alla översättningsuppgifter och levererar er produkt helt och hållet lokaliserad och på det önskade målspråket, inom ramen för er deadline och er budget. Med fokus på att leverera lokaliserade mjukvaruprodukter, informationsapplikationer online samt traditionell dokumentation har vi med vår stora grupp av experter inom programvarulokalisering branschens mest effektiva översättningsredskap och kompetensen att kunna lösa alla former för programvarulokaliserings behov. 

Översättning och lokalisering med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>