The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättningar av teknikinformation, handledningar, instruktionsböcker och manualer

Professionell översättning av tekniska manualer och handböcker

The Native Translator är specialiserad på översättningar av teknisk information inom bl.a. it, hemelektronik, vitvaror, fordonsbranschen, energisektorn mm. Ni kan även anlita oss för korrekturläsning och språkgranskning. Typiska uppdrag som vi utför är översättning av instruktionsböcker, handledningar, produktblad men vi översätter också tekniska hemsidor och marknadsföringsmaterial och behärskar över 100 språk.

Certifierad teknisk översättningsbyrå

Som certifierad översättningsbyrå samarbetar vi enbart med översättare som uppfyller de krav som är specificerade i standarden ISO 17100. Fakta, budskap, syfte måste överensstämma med originalet och språklig och terminologisk kvalitet vara oklanderlig. Alla våra översättare är därför professionella facköversättare och översätter alltid till sitt modersmål.

Teknisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet. Läs gärna mer om vårt kvalitetssystem på fliken Opens internal link in current windowkvalitetssäkring.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Beställ din översättning online

Klicka på Opens internal link in current windowVisa Offert så får du snabbt och enkelt veta vad din översättning kommar att kosta och snabbt vi kan leverera. För större uppdrag och när dokumenten är PDF filer kan det löna sig att Opens window for sending emailkontakta oss direkt.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.