Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av manualer och handböcker ISO 17100

Här kan du beställa en professionell översättning av manualer och handböcker till fler än 25 språk

Översättning av manualer, produktbeskrivningar, datablad och annan teknisk dokumentation är ett av de områden där vi specialiserat oss. Vi arbetar mycket med både medicintekniska manualer, rena tekniska manualer, byggbeskrivningar och produktbroschyrer. Dessa är ofta producerade i Indesign och då vi har en egen layoutavdelning så kan vi producera färdiga manualer på alla de språk ni valt att översätta till.

Vi kan översätta din manual oavsett bransch

Om din produkt har en manual och din kundbas är internationell kan vi hjälpa till att säkerställa att dina instruktioner blir tydliga på alla språk. Vi har erfarenhet av de flesta branscher: fordonsindustri, hemelektronik, medicinteknik, flygindustri med mera.

I din bransch används specifik terminologi som dina kunder förstår. Manualerna ska förstås innehålla samma terminologi, oavsett vilket språk det handlar om. Du kan lita på att våra mycket erfarna översättare ser till att viktiga instruktioner översätts korrekt och på samma sätt varje gång. För att säkerställa att ditt företags tonalitet återges konsekvent i varje översättning använder vi översättningsminnen och terminologidatabaser. Det hjälper till att hålla kostnaderna nere genom att processen snabbas upp när översättarna har tillgång till de termer som är specifika för just ditt företag.

Vi levererar översättning av manualer med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vår ISO 17100 certifiering under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta en manual.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning direkt över online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>