Översättning av handböcker och manualer

Professionell översättning av manualer och handböcker ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Tekniska facköversättningar
 • Specialistöversättare med teknisk utbildning
 • Modern terminologihantering med CAT
 • Tekniska översättningar av alla slag till 60 språk

Här kan du beställa en professionell översättning av manualer och handböcker till fler än 25 språk

Översättning av manualer, produktbeskrivningar, datablad och annan teknisk dokumentation är ett av de områden där vi specialiserat oss. Vi arbetar mycket med både medicintekniska manualer, rena tekniska manualer, byggbeskrivningar och produktbroschyrer. Dessa är ofta producerade i Indesign och då vi har en egen layoutavdelning så kan vi producera färdiga manualer på alla de språk ni valt att översätta till.

Specialiserad Kompetens

Vi har en specialiserad grupp av erfarna översättare som är skickliga inom översättning av teknisk dokumentation. Vårt team har kunskap och erfarenhet inom olika branscher och kan hantera komplexa tekniska termer och koncept med precision och noggrannhet. Oavsett om det gäller användarmanualer, produktbeskrivningar, servicehandböcker eller annan teknisk dokumentation, kan du lita på att vårt team levererar högkvalitativa översättningar som uppfyller dina behov och förväntningar.

Vi kan översätta din manual oavsett bransch

Om din produkt har en manual och din kundbas är internationell kan vi hjälpa till att säkerställa att dina instruktioner blir tydliga på alla språk. Vi har erfarenhet av de flesta branscher: fordonsindustri, hemelektronik, medicinteknik, flygindustri med mera.

I din bransch används specifik terminologi som dina kunder förstår. Manualerna ska förstås innehålla samma terminologi, oavsett vilket språk det handlar om. Du kan lita på att våra mycket erfarna översättare ser till att viktiga instruktioner översätts korrekt och på samma sätt varje gång. För att säkerställa att ditt företags tonalitet återges konsekvent i varje översättning använder vi översättningsminnen och terminologidatabaser. Det hjälper till att hålla kostnaderna nere genom att processen snabbas upp när översättarna har tillgång till de termer som är specifika för just ditt företag.

Noggrannhet och Kvalitet

Vi strävar efter att upprätthålla högsta standard när det gäller noggrannhet och kvalitet i våra översättningar av manualer och handböcker. Varje översättning granskas noggrant för att säkerställa att den är korrekt och överensstämmer med den tekniska terminologin och stilen i originaldokumentet. Vi är dedikerade till att leverera översättningar som är tydliga, precisa och lättförståeliga för målgruppen.

Vi levererar översättning av manualer med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vår ISO 17100 certifiering under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta en manual.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Föredrar du att bli fakturerad eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning direkt över online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>