Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningstjänster för den globala marknadsplatsen

Med oss som översättningspartner står du väl rustad att expandera globalt, vi löser ditt juridiska, finansiella samt tekniska och medicinska översättningsbehov.

Ta era affärer till den globala marknadsplatsen genom att använda översättningstjänster från The Native Translator. Producenter av varor och tjänster har idag både ett större behov av och bättre möjligheter att verka och sälja globalt än någonsin. Ny teknik har medfört att vi kan öppna upp nya marknader till en "fraction of the cost" jämfört med tidigare. Vi har den expertkunskap och teknologi som krävs för att stödja er globala affärsstrategi, vilket gör det möjligt för er att förmedla komplicerad information på ett flertal språk i flera regioner till budget pris.

Ett samarbete börjar med att vi upprättar en terminologidatabas

När vi startar ett samarbete upprättar vi en kundspecifik terminologidatabas för att säkra att vi konsekvent använder korrekt terminologi, en terminologi som ofta kan vara företagsspecifik. Detta gör att vi inte enbart säkrar användningen av korrekta termer men sänker också kostnaden för översättning då vi samtidigt i våra översättningsminnen sparar översatta texter och fraser så att vi kan återanvända dem om de dyker upp i ett annat dokument.

Specialistöversättare för alla branscher

Med över 5 500 specialistöversättare så har vi kompetensen att oavsett bransch stödja er expansion då vi har facköversättare inom både juridik, finans, teknisk och medicin. När det gäller översättning av marknadsföringsdokument använder vi oss ofta av copywriters då den typen av översättningar kräver mer än bara en rak översättning. 

Sida vid sida med våra projektledare arbetar vår specialistgrupp för desktop publishing och de kan hjälpa till att skapa dokument där det visuella är viktigt t.ex. kataloger, broschyrer eller kanske en uppdatering av hemsidan.

Kontakta oss!

Oavsett om ni befinner er i det kritiska skedet där ni skall lansera en ny produkt, eller ge er in på en ny marknad, så erbjuder The Native Translator en produktportfölj som effektivt kan stödja er i detta. Tveka inte utan kontakta oss redan idag för information om vad vi kan göra för er. Ni når oss på e-post dygnet runt.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>