The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kostnadseffektiva språklösningar

Kostnadseffektiva kvalitetssäkrade mångspråkiga översättningstjänster inom juridik, finans, medicin och teknik.

Vi tillhandahåller kvalitetssäkrade, kostnadseffektiva språklösningar inom de flesta sektorer. Pris och kvalité är inte nödvändigtvis två egenskaper som är enkla att förena men tack vare en effektiv organisation, moderna CAT verktyg och en internetbaserad orderplattform så kan vi leverera högkvalitativ översättning billigare än de flesta på marknaden. Vi kan därför garantera översättningar av hög kvalite levererad inom snäva tidsramar. Vi skräddarsyr våra projekt så att de passar in i klientens dokument och textproduktion. 

Översättningar av fackexpertis det säkrar korrekt terminologi

Vi erbjuder fackexpertis inom de flesta områden och kan erbjuda facköversättare inom, teknik, juridik, finans och medicin. Att vara facköversättare innebär att man utöver sin lingvistiska kompetens också besitter fackkompetens inom det ämnesområde man översätter. Större projekt startar med att vi etablerar en kundspecifik terminologi ordlista för att säkra homogenitet genom hela projektet. 

Språklig och fackmannamässig kvalitetssäkring

När du utnyttjar våra tjänster kan du vara helt trygg med den språkliga kvaliteten i dina översättningar. Språkkvaliteten bedöms noggrant under projektets alla steg genom en oberoende granskning, och kvalitetskontrolleras enligt fördefinierade standarder. Den granskning / korrekturläsning som görs genomförs av en översättare som också har fackkompetens inom det område som översatts. Alla våra översättningar korrekturläses för att säkra att de översättningar vi levererar håller högsta kvalitet.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess en självklarhet

Era dokument är säkra hos oss, vi har en mycket strikt sekretesspolicy som omfattar både sättet vi förvarar dokument på men också de krav vi ställer på vår personal. Både översättare och projektledare är omfattade av sekretessavtal.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.