Professionell finansiell översättning The Native Translator

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell finansiell översättning

Kvalitetssäkrad finansiell översättning för små och stora multinationella företag

Korrekt och tillförlitlig finansiell kommunikation är av största vikt inom finansvärlden. Oavsett om du är ett företag inom finanssektorn, en investeringsfond, en bank eller en försäkringsgivare, så är precisa och kulturellt anpassade finansiella översättningar avgörande. Men det är inte enbart finansiella företag och multinationella jätter som behöver kommunicera finansiell information. Tack vare globaliseringen så är det numera inte ovanligt att även mindre företag behöver redovisa viss finansiell information på ett antal språk. Detta kan vara allt från årsrapporter till information till finansmarknaden, eller kanske marknadsförings-material för att sälja finansiella tjänster. Många finansiella företag förlitar sig på våra tjänster för finansiell översättning för att vara säkra på att deras finansiella information kommuniceras tydligt på alla språk.

Din partner för ett globalt finansiellt kommunikationsbehov

Vi har många års erfarenhet av finansiell översättning och arbetar sedan 2005 för några av Sveriges största börsnoterade bolag. Vi erbjuder finansiell översättning till och från främst svenska och brittisk/amerikansk engelska, tyska, kinesiska och spanska av exempelvis årsredovisningar, kvartalsrapporter samt nyemissions- och börsintroduktionsprospekt. Vi är vana att hantera den sekretess och insiderloggning som denna typ av information kan innebära och har ett flertal banker, investmentbolag och större advokat- och produktionsbyråer som återkommande kunder.

Ordlistor och översättningsminnen

Finansiell översättning är en komplex uppgift som kräver noggrannhet för att säkerställa att slutprodukten blir av hög kvalitet och att informationen blir kommunicerad konsekvent. Det är av högsta vikt att dina finansiella översättningar är korrekta. På The Native Translator anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet varje gång. Våra översättningsminnen och ordlistor hjälper oss att säkerställa enhetlighet i alla dina översättningar och att vi följer den specifika terminologi som du föredrar. 

Finansiell översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en finansiell översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en finansiell översättning?

Ladda upp ett Word dokument eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en finansiell facköversättning eller auktoriserad översättning av ditt dokument. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (vi är PCI Security Standards certifierade). Om du önskar att bli fakturerad så kontaktar du oss på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad finansiell översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>