Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell finansiell översättning

Finansiell översättning för små och stora multinationella företag

Att vara ett multinationellt företag är inte längre förbehållet endast mycket stora företag. Tack vare globaliseringens är det numera inte ovanligt att företag behöver redovisa viss finansiell information på ett stort antal språk. Detta kan vara allt från årsrapporter till information till finansmarknaden, eller det kanske marknadsföringsmaterial för att sälja finansiella tjänster. Ofta krävs att dokumentationen lever upp till utländska redovisningsstandarder. Detta kan orsaka en del problem eftersom dessa skiljer sig från land till land.

Finansiella och juridiska facköversättare

Vi väljer ut våra översättare mycket noggrant och följer löpande upp kvalitén på utfört arbete för att säkra oss att de lever upp till våra högt ställda krav. Detsamma gäller självklart också våra  redaktörer/projektledare. Alla medarbetares arbete värderas löpande som en del av vår kvalitetscertifiering.

Våra översättare är naturligtvis lingvister men har också fackkompetens inom finans och juridik. Vid stora projekt kan vi på kort tid bygga upp grupper av översättare och projektledare för att snabbt kunna hantera översättning av mycket stora volymer.

Ordlistor och översättningsminnen

Det är uppenbart att det inom finansiell översättning är mycket viktigt att använda sig av rätt terminologi i rätt sammanhang. För att försäkra att detta sker etablerar vi alltid, vid större uppdrag, kundspecifika översättningsminnen eller terminologidatabaser.

Ytterligare en anledning till att vi använder översättningsminnen är för att försäkra oss att paragrafer och textstycken som upprepas inom dokumenten och mellan dokument  återanvänds av våra översättare. Översättningsminnen hjälper därmed till att öka kvalitén och minskar handläggningstiden av era projekt. De minskar dessutom kostnaderna eftersom tidigare översatt text debiteras till ett lägre pris. 

Auktoriserad finansiell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är en finansiell översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad finansiell översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>