Finansiell och juridisk översättning

Finansiell och juridisk översättning ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

Finansiell och juridisk översättning för företag, advokatbyråer, banker och försäkringsbolag

Våra finansiella översättare har alla erfarenhet från den finansiella sektorn. Deras specialistexpertis, erfarenhet och djupgående kunskaper säkrar inte bara att er organisation följer internationella regelverk, utan innebär också att vi kan erbjuda snabba och kostnadseffektiva, kvalitativa översättningslösningar. De har expertkunskap inom retail, commercial och investment banking, kapitalförvaltning och försäkring, revision, wealth management samt aktier och råvaror. Denna breda erfarenhet gör oss till den perfekta samarbetspartnern för att utveckla och lokalisera era projekt globalt.

Vår juridiska specialistgrupp består av några av branschens skickligaste och mest erfarna lingvister och alla har naturligtvis en bakgrund som minimum jur. kand alternativt specialistutbildning som juridisk översättare. Med lång erfarenhet av juridiska texter är de väl insatta i juridisk terminologi och kan sitt lands rättssystem och förstår innebörden av de juridiska klausulerna. Gruppen har bred erfarenhet inom patent och kontrakt, samt juridisk dokumentation. 

Auktoriserad översättning av finansiella och juridiska texter 

Ofta kräver texter av juridisk eller finansiell natur att de översätts av en auktoriserad  eller certifierad översättare som det heter i många länder. Vi utför auktoriserade och certifierade översättningar mellan de flesta språk. I Sverige, Tyskland, Spanien och i Frankrike så stämplar och signerar översättaren sin översättning till skillnad från t.ex. i de anglosaxiska länderna där översättaren skriver en affidavit där han eller hon under straffansvar bekräftar att översättningen är korrekt.

Kostnadseffektiv översättning av bland annat följande dokumentyper:

 • Juridiska dokument: Från avtal och kontrakt, domar och lagtexter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal, registerdokument samt dokument för upphandlingar.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås av mottagare globalt.

Juridisk och finansiell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är en finansiell och juridisk översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All vår personal är omfattad av sekretessavtal men vi underskriver gärna separata sekretessavtal (NDA) med enskilda kunder när så krävs.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och kan också beställa en finansiell eller juridisk översättning i vår översättningsportal eller kontakta oss på e-post om du föredrar att bli fakturerad.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad finansiell översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>