The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Finansiella och juridiska översättningar

Finansiell och juridisk översättning för multinationella bolag, advokatbyråer, banker, finansinstitut och försäkringsbolag.

Våra finansiella översättare har alla erfarenhet från den finansiella sektorn. Deras specialistexpertis, erfarenhet och djupgående kunskaper säkrar inte bara att er organisation följer internationella regelverk, utan innebär också att vi kan erbjuda snabba och kostnadseffektiva, kvalitativa översättningslösningar. De har expertkunskap inom retail, commercial och investment banking, kapitalförvaltning och försäkring, revision, wealth management samt aktier och råvaror. Denna breda erfarenhet gör oss till den perfekta samarbetspartnern för att utveckla och lokalisera era projekt globalt.

Vår juridiska specialistgrupp består av några av branschens skickligaste och mest erfarna lingvister och alla har naturligtvis en bakgrund som minimum jur. kand alternativt specialistutbildning som juridisk översättare. Med lång erfarenhet av juridiska texter är de väl insatta i juridisk terminologi och kan sitt lands rättssystem och förstår innebörden av de juridiska klausulerna. Gruppen har bred erfarenhet inom patent och kontrakt, samt juridisk dokumentation. 

Auktoriserad översättning av finansiella och juridiska texter 

Ofta kräver texter av juridisk eller finansiell natur att de översätts av en auktoriserad  eller certifierad översättare som det heter i många länder. Vi erbjuder auktoriserade och certifierade översättningar mellan de flesta språk.

Juridisk och finansiell översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All vår personal är omfattad av sekretessavtal men vi underskriver gärna separata sekretessavtal (NDA) med enskilda kunder när så krävs.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad finansiell översättning direkt över internet.