Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till engelska online

Om du behöver en auktoriserad översättning till eller från engelska så kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du laddar upp en skannad kopia av dokumentet i vår portal, vi översätter och levererar en PDF av översättningen över internet, originalet kommer med posten.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå som specialiserat sig på högkvalitativ översättning med leverans direkt över internet. Vi utför kvalitetssäkrade översättningar inom ämnesområdena: juridik, finans - ekonomi, medicin, teknik samt marknadsföring och reklam. 

Vi eftersträvar alltid, så långt det är möjligt, att använda översättare som är auktoriserade (eller certifierade som den engelska termen heter) i det land där översättningen skall användas, detta för att du skall slippa att legalisera dokumentet eller notarisera Dvs om översättningen skall användas i England så kommer en översättare som är certifierad i England att utföra uppdraget, är det i USA så görs översättningen där precis som i Australien och Nya Zeeland.

Auktoriserad översättning till och från engelska procedur

Skanna in ditt dokument och ladda upp det i vår översättningsportal. Du väljer källspråk och målspråk samt markerar att du önskar en auktoriserad översättning från t.ex. svenska till engelska, du skall också välja om du är tillfreds med att få din auktoriserade översättning som PDF över internet eller om du vill att vi också sänder ett original. På under 1 minut så meddelar vi både pris och förväntad leveranstid och om du accepterar så betalar du direkt med ditt kreditkort säkert online via PayPal eller Saferpay en säker betalningslösning från Schweiz.

Den typ av dokument som normalt kräver en auktoriserad översättning är:

 • Arbetstillstånd
 • Akademiska betyg och diplom
 • Curriculum vitae/meritförteckningar
 • Domar
 • Dödsattester
 • Födelseattester
 • Kontoutdrag
 • Personbevis
 • Registerutdrag
 • Skilsmässohandlingar
 • Testamenten och överlåtelsehandlingar
 • Utländska patent
 • Vigselbevis

Auktoriserad översättning online med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar till engelska.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du kan få en offert och också beställa en auktoriserad översättning till engelska direkt i vår översättningsportal.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är marknadsledande på att utföra auktoriserad engelsk översättning online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>