Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad och översättning av dokument och texter till tyska

Vi utför auktoriserad översättning till tyska, auktoriserad översättning utförd av översättare som auktoriserats av domstol i Tyskland sk. "beeidigter übersetzer" och därför behöver inte en auktoriserad översättning till tyska gjord av oss notariseras.

I vissa sammanhang måste översättningar göras av det som vi i Sverige kallar en auktoriserad översättare. Dvs. en översättare som genomgått ett kompetensprov för att säkerställa att vederbörande har en mycket hög nivå på både språk och terminologiska kunskaper. I Sverige är det Kammarkollegiet som genom för dessa prov och auktoriserar översättare till tyska, i den tysktalande delen av Europa är det domstolarna och översättaren får därefter rätt att kalla sig för "beeidigter übersetzer". Den auktoriserade översättaren kan därefter stämpla och underskriva de dokument som han/hon översätter från svenska till tyska och dessa har samma giltighet som originaldokument när de används i Tyskland.

När måste en översättning utföras av en auktoriserad tysk översättare.

Svenska dokument som skall presenteras för myndigheter, banker, domstolar samt ansökningar till högskolor och universitet skall normalt sett alltid vara översatta av en auktoriserad tysk översättare. När det gäller adoptioner, immigration samt i samband med större affärstransaktioner så är detta oftast också ett krav

Hos oss kan du beställa en auktoriserad översättning till tyska och få den levererad online

Vi utför auktoriserad översättning till tyska av dokument direkt online. Dvs. genom oss kan du beställa det som motsvarar en i Sverige auktoriserad översättning men som är utförd av en i Tyskland, Österrike eller Schweiz beeidigter übersetzer. Fördelen med detta är att om dokumentet skall användas i Tyskland, Schweiz eller Österrike så behöver du inte vare sig legalisera eller notarisera dokumentet (behöver ingen apostille som visar att översättaren är auktoriserad) och du sparar både tid och pengar. Kostnaden är den samma som för en auktoriserad tysk översättning (gjord av svensk av Kammarkollegiet auktoriserad översättare) som du naturligtvis också kan beställa genom oss.

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

ISO 17100 certifierad tysk översättningsbyrå

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan också betala direkt till vårt svenska bankgiro, kontakta oss för närmare detaljer.

Har du frågor eller behöver hjälp kan du kontakta oss dygnet runt på e-post. Du får snabbt och enkelt en offert genom att klicka på Visa Offert, det tar under 1 minut!

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför teknisk översättningjuridisk översättning, medicinsk översättning och finansiell översättning till och från tyska.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>