Auktoriserad översättning till spanska

Auktoriserad översättning från svenska till spanska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning från svenska till spanska av juridiska och finansiella dokument

Noggrann och pålitlig kommunikation är av högsta vikt inom områden som finans och juridik. Oavsett om du representerar ett finansinstitut, en advokatbyrå eller är en privatperson med behov av en auktoriserad översättning till spanska inom dessa områden, är det avgörande med precisa och fackmannamässiga översättningar.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och specialiserad på att tillhandahålla högkvalitativa översättningstjänster inom finansiell och juridisk dokumentation. Vårt team av kunniga översättare och ämnesexperter är flytande på svenska men har spanska som modersmål och har en djup förståelse för facktermer, regler och branschstandarder inom finans och juridik. Med deras kompetens säkerställer vi att dina finansiella och juridiska dokument översätts korrekt. Auktoriserade översättningar gjorda av oss accepteras i Spanien oavsett om de skall användas inom det officella Spanien eller bland spanska företag och banker.

Apostillekrav på auktoriserade översättningar som skall användas i Spanien

Dokument som är utfärdade av en myndighet i land inom EU behöver enligt EU regler (2016/1191) ingen apostille om det skall presenteras av privatperson i ett annat EU land, förutsatt att dokumentet är signerat och stämplat av myndigheten. Är det dokument som gäller företag så kvarstår apostillekravet. Detta hindrar inte myndigheter i Spanien att, ibland trots detta, kräver att dokument apostilleras för att säkra att originaldokumenten är äkta.

Varför välja The Native Translator för auktoriserad översättning till spanska?

 1. Specialiserade översättare: Vi samarbetar med språkexperter som har en gedigen bakgrund inom finans och juridik. De är väl förtrogna med de komplexa facktermerna, vilket säkerställer precision i översättningen och att det avsedda budskapet förmedlas korrekt.

 2. Kvalitetssäkring: Vår noggranna kvalitetssäkringsprocess garanterar att varje översättning genomgår noggrann granskning och korrekturläsning. Detta säkerställer att det slutliga resultatet är av högsta kvalitet, fritt från fel och uppfyller dina specifika krav.

 3. Sekretess och dataskydd: Vi förstår den känsliga karaktären hos finansiella och juridiska dokument och vikten av att upprätthålla sekretessen. Vår översättningsplattform och våra processer är utformade för att säkerställa maximal dataskydd och integritet. Du kan lita på oss för att hantera dina dokument med största omsorg och professionalism.

 4. Kulturell anpassning: Översättningar inom finans och juridik måste inte bara vara korrekta, utan också kulturellt anpassade. Våra översättare har djup förståelse för lokala sedvänjor, regler och målgrupper. Detta säkerställer att ditt innehåll blir kulturellt anpassat för din målmarknad.

 5. Mångsidig dokumentation: Våra auktoriserade översättningstjänster täcker ett brett spektrum av dokument, inklusive avtal, rättsliga handlingar, finansiella rapporter, affärsdokument, och mycket mer. Oavsett dina översättningsbehov har vi rätt kompetens.

 6. Snabba leveranser: Vi förstår att tid är avgörande inom finans och juridik. Våra dedikerade projektledare samarbetar nära med dig för att etablera realistiska tidsplaner och säkerställa att dina översättningar levereras i tid utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi levererar auktoriserade översättningar till spanska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument till spanska.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till spanska direkt över online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>