Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från svenska till spanska, ISO 17100

Auktoriserad översättning från svenska till spanska av juridiska, finansiella samt medicinska dokument, beställ en auktoriserad översättning till spanska online vi levererar ofta inom 2-3 dagar.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning bl.a. från svenska till spanska och det direkt online.

Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet men också översättare auktoriserade av det spanska utrikesdepartementet. Orsaken till det är att en översättning gjord av en spansk översättare inte behöver apostilleras i Sverige. Auktoriserade översättningar gjorda av oss accepteras i Spanien oavsett om de skall användas inom det officella Spanien eller bland spanska företag och banker.

Apostillekrav på auktoriserade översättningar som skall användas i Spanien

Dokument som är utfärdade av en myndighet i land inom EU behöver enligt EU regler (2016/1191) ingen apostille om det skall presenteras av privatperson i ett annat EU land. Är det dokument som gäller företag så kvarstår apostillekravet.

Utöver auktoriserad översättning till spanska utför vi kvalificerad facköversättning till spanska:

  • Finansiell översättning till spanska
  • Juridisk översättning till spanska
  • Medicinsk översättning till spanska
  • Teknisk översättning till spanska

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en auktoriserad spansk översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned översättningen stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

Vi levererar auktoriserade översättningar till spanska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument till spanska.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till spanska direkt över online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>