Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av utbildnings- och läroplaner – akademisk översättning

Behöver du översätta läroplanen från din universitetsutbildning för att få kredit för studier vid utländskt universitet eller högskola.

Det är viktigt att korrekt akademisk terminologi används då du annars riskerar att förlora poäng då man inte förstått innehållet i din utbildning. En inkorrekt översättning kan bli kostbar och inte minst försena din examen. Vänd dig därför till The Native Translator, en ISO 17100 certifierad onlinetjänst med mycket lång erfarenhet av akademisk översättning. Vi har över 5 500 översättare redo att hjälpa dig. Vi har den kompetens du behöver!

Auktoriserad översättning av akademiska dokument

Oftast behöver akademiska examina och läroplaner översättas av en auktoriserad eller certifierad översättare för att accepteras av universitet och högskolor. Vi kan också hjälpa dig med det då vi är världsledande på certifierad och auktoriserad översättning över internet. Du kan få dina betyg och läroplaner översatta dygnet runt och vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning redan efter 24 timmar.

Översättning av akademiska dokument med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Vill du beställa en auktoriserad översättning av akademiska dokument eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av akademiska dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>