Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från svenska till italienska ISO 17100

Auktoriserad översättning från svenska till italienska av juridiskaoch  finansiella dokument

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning bl.a. från svenska till italienska och det direkt online.

Vi använder huvudsakligen översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet. Orsaken till det är att auktorisationsprocessen i Italien är både komplicerad och dyr då man inte har ett system med auktoriserade översättare som vi har i Sverige. I Italien så måste översättaren presentera sin översättning för en domare och svära på att den är korrekt och så certifieras översättningen, det är dyrt och tar ofta lång tid.

Apostillekrav på auktoriserade översättningar som skall användas i Italien

Dokument som är utfärdade av en myndighet i land inom EU behöver enligt EU regler ingen apostille om det skall presenteras för en myndighet en av privatperson i ett annat EU land. Är det dokument som avser företag så kvarstår apostillekravet. Dvs. om du är en privatperson som skall använda en auktoriserad översättning gjord i Sverige i Italien så finns det inget krav på apostille EU-förordning 2016/1191 .

Utöver auktoriserad översättning till italienska utför vi kvalificerad facköversättning till italienska:

  • Finansiell översättning till italienska
  • Juridisk översättning till italienska
  • Medicinsk översättning till italienska
  • Teknisk översättning till italienska

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en auktoriserad italiensk översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned översättningen stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

Vi levererar auktoriserade översättningar till italienska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vår ISO 17100 certifieringen under fliken certifierad översättningsbyrå.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument till italienska.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid på en auktoriserad översättning till italienska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till italienska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>