The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning från svenska till nederländska

Auktoriserad översättning från svenska till nederländska inom juridik, finans samt medicin.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som översätter och certifierar dokument från svenska till nederländska, dokument som måste presenteras för myndigheter, domstolar, universitet mm. i Nederländerna. Certifieringen eller auktoriseringen som det heter i Sverige är en kvalitetsgaranti och säkrar mottagaren att dokumentet är översatt i enlighet med god translatorsed och överensstämmer med originalet. En översättning gjord av en i Sverige auktoriserad översättare till nederländska måste alltid apostillstämplas av Notarius Publicus för att accepteras utanför Sveriges gränser då det inte finns en internationell standard för auktoriserade översättningar.

När behöver jag en auktoriserad översättning

  • Privatpersoner kan behöva lämna in en auktoriserad översättning av personbevis, slutbetyg, diplom, arbetsintyg, dödsfallsintyg, testamente, bouppteckning, dom om äktenskapsskillnad, adoptionshandlingar, yrkeslegitimation, hindersprövning
  • Företag som etablerar sig utomlands ombeds att skicka en auktoriserad översättning av registerutdrag, bolagsordning, årsredovisning
  • Myndigheter måste ha en auktoriserad översättning för att begära rättshjälp, skicka en förfrågan om överflyttning eller svara på en skrivelse från sina utländska motsvarigheter

Du kan beställa en auktoriserad översättning till nederländska online

Om du laddar upp ditt/dina dokument i vår portal så får du direkt en offert med pris och förväntad leveranstid. Ofta kan vi leverera en auktoriserad översättning till nederländska inom 24 timmar.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.