The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning från franska till svenska

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från franska till svenska inom juridik, finans, teknik och medicin.

Välkommen till The Native Translator en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå. Vi utför auktoriserad översättning inom juridik, finans och ekonomi bl.a. från franska till svenska. Med auktoriserad översättning menas att översättningen utförs av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige. En auktoriserad översättare från franska till svenska, eller auktoriserad translator som den korrekta benämningen är, har genomgått ett översättarprov i tre delar (juridik, ekonomi respektive allmän text). För översättningar till franska använder vi översättare som är auktoriserade i Frankrike (traducteur assermentés).

Auktoriserade översättningar behövs i olika sammanhang

  • Privatpersoner kan behöva lämna in en auktoriserad översättning av personbevis, slutbetyg, diplom, arbetsintyg, dödsfallsintyg, testamente, bouppteckning, dom om äktenskapsskillnad, adoptionshandlingar, yrkeslegitimation, hindersprövning.
  • Företag som etablerar sig utomlands ombeds att skicka en auktoriserad översättning av registerutdrag, bolagsordning, årsredovisning.
  • Myndigheter måste ha en auktoriserad översättning för att begära rättshjälp, skicka en förfrågan om överflyttning eller svara på en skrivelse från sina utländska motsvarigheter.

Du kan beställa en auktoriserad översättning från franska till svenska online

Om du laddar upp ditt/dina dokument i vår portal så får du direkt en offert med pris och förväntad leveranstid. Ofta kan vi leverera en auktoriserad överättning från franska till svenska inom 24 timmar.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.