Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från franska till svenska

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från franska till svenska inom juridik, finans, teknik och medicin med kvalitetssäkring enligt ISO 17100

Behöver du en kvalitetssäkrad auktoriserad översättning från franska till svenska? The Native Translator en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning inom juridik, finans och ekonomi bl.a. från franska till svenska. Med auktoriserad översättning menas att översättningen utförs av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige. En auktoriserad översättare från franska till svenska, eller auktoriserad translator som den korrekta benämningen är, har genomgått ett översättarprov i tre delar (juridik, ekonomi respektive allmän text). För översättningar till franska använder vi översättare som är auktoriserade i Frankrike (traducteur assermentés).

Auktoriserade översättningar behövs i olika sammanhang

  • Privatpersoner kan behöva lämna in en auktoriserad översättning av personbevis, slutbetyg, diplom, arbetsintyg, dödsfallsintyg, testamente, bouppteckning, dom om äktenskapsskillnad, adoptionshandlingar, yrkeslegitimation, hindersprövning.
  • Företag som etablerar sig utomlands ombeds att skicka en auktoriserad översättning av registerutdrag, bolagsordning, årsredovisning.
  • Myndigheter måste ha en auktoriserad översättning för att begära rättshjälp, skicka en förfrågan om överflyttning eller svara på en skrivelse från sina utländska motsvarigheter.

Auktoriserad översättning från franska till svenska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess är vår etiska standard

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från franska till svenska

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa auktoriserad översättning från franska till svenska, klicka på PRISKALKYLATOR. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>